Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep: Este prima data cand am probleme la coaste

B1 B1,
Simona Halep: Este prima data cand am probleme la coaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca este pentru prima data cand are probleme la coaste, precizand ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a. continuă pe B1

Simona Halep, despre abandonul de la Doha: Este prima data cand am probleme la coaste

A castigat turneul de la Dubai, dar nu a luat parte la competitia de la Doha acolo unde era ultima castigatoare). Simona Halep a explicat motivele pentru care a fost nevoita sa declare forfait. Este pentru prima data cand am probleme la coaste. Am simtit dureri inaintea turneului de la Dubai, a precizat numarul trei din ierarhia WTA.

Halep: Este prima data cand am astfel de probleme. De ce s-a retras de la Doha

Simona Halep, num[rul 3 mondial, explica de ce s-a retras de la turneul Premier de la Doha, acolo unde a fost campioana anul trecut. Romanca a avut niste afectiuni fizice, pe care nu le-a mai resimtit pana acum.

Traian Basescu: imi este extraordinar de bine. Este prima data in viata mea cand dimineata nu ma trezesc cu grija

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca se simte foarte bine in noua postura. imi este extraordinar de bine. Este prima data in viata.

Simona Halep: Am, pentru prima data, probleme la coaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca este pentru prima data cand are probleme la coaste, precizand ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a.

Probleme de sanatate pentru Simona Halep? Tenismena a anuntat ca renunta la turneul de la Doha

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca are, pentru prima data, probleme la coaste. Ea a precizat, totodata, ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a castigat-o nefiind la capacitate suta la suta din punct.

Simona Halep a revenit in tara: Nu stiu cat de grava e accidentarea, voi juca insa la Indian Wells

Proaspat castigatoare la Dubai, Simona Halep a revenit in tara in cursul zilei de marti. Nu stiu cat de grava e accidentarea de la coaste, voi juca insa la Indian Wells, a declarat Halep, ocupanta locului trei in ierarhia WTA.

Simona Halep: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot/ Imi voi cauta o casa cand voi ajunge in Romania

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, noteaza Mediafax. Ea a mai vorbit sambata si despre faptul ca isi va cauta o casa cand se intoarce in tara.

Simona Halep risca sa piarda din nou locul 3, dupa turneul de la Doha

Lupta pentru locul 3 mondial este in continuare una stransa intre Simona Halep si Petra Kvitova. Romanca ar putea fi depasita din nou de jucatoarea din Cehia lunea viitoare, pe data de 2 martie.

Consecintele abandonului de la Doha: Simona Halep poate cadea pe locul 4

Simona Halep a castigat saptamana trecuta la Dubai, dar a renuntat la a mai participa si la Doha, invocand probleme medicale.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha. Romanca se afla la al doilea abandon in 2015

Simona Halep a decis sa nu mai participe la turneul de la Doha, care va incepe luni. Sambata, romanca si-a adjudecat trofeul de la Dubai, acuzand ulterior probleme medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )