Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep: Am, pentru prima data, probleme la coaste

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Am, pentru prima data, probleme la coaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca este pentru prima data cand are probleme la coaste, precizand ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a. continuă pe Antena3

Simona Halep: Este prima data cand am probleme la coaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca este pentru prima data cand are probleme la coaste, precizand ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a.

Probleme de sanatate pentru Simona Halep? Tenismena a anuntat ca renunta la turneul de la Doha

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca are, pentru prima data, probleme la coaste. Ea a precizat, totodata, ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a castigat-o nefiind la capacitate suta la suta din punct.

Halep: Este prima data cand am astfel de probleme. De ce s-a retras de la Doha

Simona Halep, num[rul 3 mondial, explica de ce s-a retras de la turneul Premier de la Doha, acolo unde a fost campioana anul trecut. Romanca a avut niste afectiuni fizice, pe care nu le-a mai resimtit pana acum.

Tennis World: Fanii se indragostesc de Simona Halep pentru ca reprezinta razbunarea normalitatii

Portalul international de specialitate Tennis World incearca sa explice de ce fanii se indragostesc atat de usor de Simona Halep si a ajuns la concluzia ca senzatia de normalitate pe care o lasa jucatoarea romana poate reprezenta unul dintre motive.

Simona Halep, despre abandonul de la Doha: Este prima data cand am probleme la coaste

A castigat turneul de la Dubai, dar nu a luat parte la competitia de la Doha acolo unde era ultima castigatoare). Simona Halep a explicat motivele pentru care a fost nevoita sa declare forfait. Este pentru prima data cand am probleme la coaste. Am simtit dureri inaintea turneului de la Dubai, a precizat numarul trei din ierarhia WTA.

Simona Halep a revenit in tara: Nu stiu cat de grava e accidentarea, voi juca insa la Indian Wells

Proaspat castigatoare la Dubai, Simona Halep a revenit in tara in cursul zilei de marti. Nu stiu cat de grava e accidentarea de la coaste, voi juca insa la Indian Wells, a declarat Halep, ocupanta locului trei in ierarhia WTA.

Simona Halep risca sa piarda din nou locul 3, dupa turneul de la Doha

Lupta pentru locul 3 mondial este in continuare una stransa intre Simona Halep si Petra Kvitova. Romanca ar putea fi depasita din nou de jucatoarea din Cehia lunea viitoare, pe data de 2 martie.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai in fata Karolinei Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat finala turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, astazi, cu scorul de 6-4, 7-6 7-4) pe jucatoarea de tenis din Republica Ceha, Karolina Pliskova, locul.

OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: Simt dureri peste tot

Jucatoarea Simona Halep, recent campioana la Dubai, a declarat ca ia in calcul retragerea din turneul de la Doha, cel care urmeaza sa se desfasoara incepand de luni in capitala Qatarului si pe care l-a castigat in 2014. Ulterior sportiva noastra si-a anuntat in mod oficial retragerea de pe tabloul turneului de la Doha.

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Doha: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, informeaza gulfnews. com .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )