Libnet.ro
UNICEF

18:00

Probleme de sanatate pentru Simona Halep? Tenismena a anuntat ca renunta la turneul de la Doha

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Probleme de sanatate pentru Simona Halep? Tenismena a anuntat ca renunta la turneul de la Doha

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca are, pentru prima data, probleme la coaste. Ea a precizat, totodata, ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a castigat-o nefiind la capacitate suta la suta din punct. continuă pe Wall-Street Ro

Veste excelenta pentru Simona Halep, dupa Turneul din Dubai. WTA a publicat clasamentul

Romanca Simona Halep a urcat un loc si a revenit pe pozitia a treia in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a castigat turneul de la Dubai Emiratele Arabe.

Ce urmeaza pentru Simona Halep, dupa trofeul castigat la Dubai. Romanca isi cunoaste urmatoarea adversara

Simona Halep va lasa in urma trofeul cucerit la Dubai si se va pregati de un nou turneu, cel de la Doha. Acolo, viitorul numar trei WTA se va duela, direct in runda secunda, cu invingatoarea meciului dintre Alize Cornet 19 WTA) si o jucatoare venita din calificari.

Simona Halep: Am, pentru prima data, probleme la coaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca este pentru prima data cand are probleme la coaste, precizand ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a.

Simona Halep, despre abandonul de la Doha: Este prima data cand am probleme la coaste

A castigat turneul de la Dubai, dar nu a luat parte la competitia de la Doha acolo unde era ultima castigatoare). Simona Halep a explicat motivele pentru care a fost nevoita sa declare forfait. Este pentru prima data cand am probleme la coaste. Am simtit dureri inaintea turneului de la Dubai, a precizat numarul trei din ierarhia WTA.

Simona Halep: Este prima data cand am probleme la coaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca este pentru prima data cand are probleme la coaste, precizand ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a.

Consecintele abandonului de la Doha: Simona Halep poate cadea pe locul 4

Simona Halep a castigat saptamana trecuta la Dubai, dar a renuntat la a mai participa si la Doha, invocand probleme medicale.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha. Romanca se afla la al doilea abandon in 2015

Simona Halep a decis sa nu mai participe la turneul de la Doha, care va incepe luni. Sambata, romanca si-a adjudecat trofeul de la Dubai, acuzand ulterior probleme medicale.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Halep luase in calcul sa nu.

Simona Halep S-A RETRAS din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Probabil ca viitoarea.

OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: Simt dureri peste tot

Jucatoarea Simona Halep, recent campioana la Dubai, a declarat ca ia in calcul retragerea din turneul de la Doha, cel care urmeaza sa se desfasoara incepand de luni in capitala Qatarului si pe care l-a castigat in 2014. Ulterior sportiva noastra si-a anuntat in mod oficial retragerea de pe tabloul turneului de la Doha.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )