Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminica, finala Turneului Campioanelor, fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, dupa un meci care a durat o ora si noua minute. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capatul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), si o va intalni in ultimul act.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep nu a mai reusit sa repete prestatiile excelente de la Singapore si a pierdut fara drept de apel finala Turneului Campioanelor disputata impotriva liderului mondial Serena Williams. Jucatoarea din.

Simona Halep, a opta jucatoare care ajunge in finala Turneului Campioanelor la prima participare

Simona Halep va disputa finala Turneului Campioanelor, la chiar prima participare la aceasta competitiei. Aceasta performanta a mai fost reusita de-a lungul timpului de doar sapte jucatoare in afara Simonei. Printre acestea, se afla nume importante precum Lindsay Davenport, Martina Hingis, Serena Williams, Maria Sharapova si Petra Kvitova.

Simona Halep, prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a devenit, astazi, prima jucatoare din Romania care va disputa finala Turneului Campioanelor, dupa ce a dispus in semifinale de Agnieszka Radwanska 6 WTA), ea urmand sa o intalneasca pe americanca Serena Williams 1 WTA).

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep 4 WTA) a invins-o astazi pe poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), astfel, calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-3, 6-0, in finala Turneului Campioanelor. A fost un vis sa fiu aici!

Simona Halep, a patra favorita a competitiei, a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, cu scorul de 6-3, 6-0. Aceasta fost pentru prima data cand o romanca a ajuns in finala competitiei.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep a fost invinsa, duminica, in finala TurneuluiCampioanelor de la Singapore, de Serena Williams, transmite B1 Tv. Jucatoare americana, numarul unu mondial, a castigat meciul cu scorul de 6-3,.

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala GAME cu GAME

Simona Halep si Serena Williams au jucat duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche). Amanunte in pagina de mai jos.

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche). Amanunte in pagina de mai jos.

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 13:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )