Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

B1 B1,
Simona Halep, invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep a fost invinsa, duminica, in finala TurneuluiCampioanelor de la Singapore, de Serena Williams, transmite B1 Tv. Jucatoare americana, numarul unu mondial, a castigat meciul cu scorul de 6-3,. continuă pe B1

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. Sunt pregatita de orice

Sunt foarte fericita sa fiu in aceasta finala. , a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Am incercat in fiecare zi sa muncesc sa ajung aici. Vreau sa.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminica, finala Turneului Campioanelor, fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, dupa un meci care a durat o ora si noua minute.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep nu a mai reusit sa repete prestatiile excelente de la Singapore si a pierdut fara drept de apel finala Turneului Campioanelor disputata impotriva liderului mondial Serena Williams. Jucatoarea din.

Simona Halep, invinsa de Serena si de propriul fair-play. Ce-a reusit romanca in 2014, cel mai bun an din cariera

Romanca a fost surclasata in finala Turneului Campioanelor de liderul mondial, Serena Williams. Aceeasi jucatoare pe care o spulberase in meciul din grupa, si pe care a calificat-o in semifinale, datorita rezultatului din meciul de vineri, cu Ana Ivanovici. A fost ultimul act intr-un sezon senzational pentru romanca, care incheie pe locul 3 WTA.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona Halep, prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a devenit, astazi, prima jucatoare din Romania care va disputa finala Turneului Campioanelor, dupa ce a dispus in semifinale de Agnieszka Radwanska 6 WTA), ea urmand sa o intalneasca pe americanca Serena Williams 1 WTA).

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep 4 WTA) a invins-o astazi pe poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), astfel, calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capatul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), si o va intalni in ultimul act.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-3, 6-0, in finala Turneului Campioanelor. A fost un vis sa fiu aici!

Simona Halep, a patra favorita a competitiei, a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, cu scorul de 6-3, 6-0. Aceasta fost pentru prima data cand o romanca a ajuns in finala competitiei.

Simona Halep: Felicitari, Serena! Esti cea mai buna!

Simona Halep a fost invinsa in finala Turneului Campioanelor de Serena Williams 6-3, 6-0), iar la finalul partidei a avut numai cuvinte de lauda la adresa adversarei. Felicitari, Serena! Esti cea mai buna si vei termina inca o data anul pe locul unu, a precizat Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )