Libnet.ro
UNICEF

00:08

Simona Halep va intalni o jucatoare venita din calificari in prima mansa a turneului de la Beijing. In turul doi ar putea da de Alize Cornet

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va intalni o jucatoare venita din calificari in prima mansa a turneului de la Beijing. In turul doi ar putea da de Alize Cornet

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, va evolua cu o sportiva din calificari, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

LIVE Simona Halep - Johanna Konta. Probleme mari pentru romanca in primul set

Simona Halep - Johanna Konta LIVE. Simona Halep are probleme in optimile turneului WTA de la Wuhan, China. Romanca, principala favorita a turneului, a pierdut primul set in fata sportivei Johanna Konta, venita.

Simona Halep la Wuhan: Atentie la Johanna Konta! Englezoaica a eliminat doua jucatoare valoroase la US Open

Simona Halep va juca azi in optimile turneului de la Wuhan, contra jucatoarei Johanna Konta, care reprezinta Marea Britanie.

Simona Halep la Wuhan: deruta totala pentru Simona dupa un esec dramatic. A vorbit despre ce i s-a intamplat cu Konta

Simona Halep a oferit primele explicatii dupa ce, avand 5-1 in decisiv, a reusit sa piarda in fata unei jucatoare care n-a castigat niciun trofeu WTA in cariera.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-2, 6-1/ La pas in turul trei

Simona Halep cap de serie numarul unu) a debutat perfect in turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania trecand fara nicio emotie de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 32 WTA, scor 6-2, 6-1 partida a durat o ora si patru minute). In urma acestui succes, Simona conduce cu 6-0 in intalnirile directe. In turul trei, Halep o va intalni pe Johanna Konta, din Marea Britanie.

Dezastru pentru Simona Halep, la Wuhan. A avut meciul in mana

Simona Halep a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Wuhan. Sportiva din Romania a cedat cu 3-6, 6-3, 5-7 in fata britanicei Johanna Konta, care o va intalni in sferturile de finala pe Venus Williams.

LIVETEXT Simona Halep la Wuhan: romanca debuteaza contra unei adversare care a facut victime mari

Simona Halep intra direct in turul II, la Wuhan, acolo unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, 32 WTA). Forma recenta a sportivei din Rusia arata ca aceasta e capabila de a produce surprize mari.

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: Romanca restabileste egalitatea la seturi. Urmeaza decisivul! Wuhan Premier 5

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

LIVE TEXT Simona Halep - Johanna Konta: miercuri, in optimile Wuhan Premier 5. Duel in premiera!

Simona Halep, principala favorita, o intalneste, miercuri, in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan China), pe britanica Johanna Konta, 66 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

Simona Halep a anuntat ca este accidentata

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, a declarat intr-o conferinta de presa ca este accidentata, dar ca va face tot posibilul sa evolueze in capitala Chinei.

Simona Halep, accidentata inainte de startul turneului de la Beijing

Simona Halep a precizat, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Beijing, ca este accidentata la tendonul lui Ahile. In aceasta perioada, mereu apar accidentarile, pentru ca am jucat foarte mult. Nu este usor, dar voi face tot ce pot, a spus numarul doi din ierarhia WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )