Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep e la un meci distanta de primul loc in lume. Surpriza mare consemnata in sferturi la Beijing

Adevărul Adevărul,
Simona Halep e la un meci distanta de primul loc in lume. Surpriza mare consemnata in sferturi la Beijing

Simona Halep a ajuns din nou in postura in care depinde doar de o singura victorie pentru a deveni lider mondial WTA. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing (9:30). Meci pentru primul loc WTA

Urmariti live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing.

LIVE Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing. Meci pentru primul loc WTA

Urmariti live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing. Vedeti meciul aici cu live stream legal.

Asa am trait Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing. Meci pentru primul loc WTA

Am transmis live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing. Vedeti meciul aici cu live stream legal.

Simona Halep in semifinale la Beijing unde urmeaza un meci urias

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri dimineata, in semifinalele Openului Chinei de la Beijing dupa o victorie categorica obtinuta in fata rusoaicei Daria Kasatkina. Meciul a fost live text aici.

Ce a spus Sarapova dupa ce a fost invinsa fara drept de apel de Simona Halep. Unde crede ea ca s-a facut diferenta in meci

Simona Halep i-a administrat cu categoric 6-2, 6-2 Mariei Sarapova, in optimile de finala ale turneului de la Beijing.

CTP, dupa victoria Simona Halep: Sarapova a facut cel mai prost meci!

Cristian Tudor Popescu a analizat meciul pe care Simona Halep l-a castigat in fata Mariei Sarapova, in optimi, la Beijing.

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria istorica in fata Mariei Sarapova!

Simona Halep a declarat, miercuri, ca evolutia buna din meicul cu Maria Sarapova este rezultatul muncii depuse dupa ce a fost eliminata de rusoaica, in turul I al US Open. A fost un meci.

WTA Beijing: Simona Halep vs Magdalena Rybarikova 6-1, 2-1 (abandon)/ Duel cu Maria Sharapova in optimi

Simona Halep a jucat foarte bine din punct de vedere tactic, ducand-o pe adversara acolo unde si-a dorit, in zona ei de confort: dueluri de pe baseline. Magdalena Rybarikova 28 WTA) a fost la un pas sa piarda primul set la zero, iar apoi a abandonat in al doilea dupa ce Simona a facut break-ul. Halep se califica in turul trei de la Beijing 6-1, 2-1, dupa 58 de minute), faza a competitiei unde va da peste balaurul Maria Sharapova. Va fi confruntarea cu numarul opt - rusoaica conduce cu 7-0.

Simona Halep si-a aflat adversara pentru semifinalele turneului din Beijing. Cu cine se va intalni romanca

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, are ocazia de a-si lua o noua revansa la Beijing, in fata Jelenei Ostapenko din Letonia, care a impiedicat-o sa obtina primul titlu de Grand.

PREMIERA: Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, la Beijing

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a obtinut, miercuri, primul succes in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 104 WTA, impunandu-se cu scorul de 6-2, 6-2, si calificandu-se in sferturile de la Beijing, potrivit News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )