Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep merge la Dubai

Online Sport Online Sport,
Simona Halep merge la Dubai

Simona Halep a decis sa continue tenisul si dupa Fed Cupa, fara a se opera inca, pentru a isi apara titlul la turneul WTA de la Dubai. continuă pe Online Sport

Simona Halep merge la Dubai si Doha

Simona Halep a decis sa continue tenisul si dupa Fed Cupa, fara a se opera inca, pentru a isi apara titlul la turneul WTA de la Dubai.

Simona Halep amana inca o data operatia - Va incerca sa isi apere titlul de la Dubai

Dupa eliminarea din primul tur de la Australian Open, Simona Halep a anuntat ca se va opera si ca va rata astfel urmatorele competitii. La doar cateva zile a revenit asupra deciziei si a precizat ca va juca pentru Romania in FedCup, impotriva Cehiei. Dupa ce a fost consultata recent de doi medici, Simona a luat decizia de a juca si la Dubai, competitie pe care a castigat-o in 2015.

Simona Halep: Nu stiu cand ma voi mai opera. Vreau o medalie la Jocurile Olimpice

Simona Halep a vorbit, miercuri, despre amanarea operatiei de deviatie de sept si despre planurile pentru anul in curs. Am amanat operatia, nu stiu cand o voi mai face. Voi juca la Doha si Dubai, vreau o medalie la Jocurile Olimpice, a precizat numarul trei mondial, intr-o conferinta de presa sustinuta cu ocazia meciului de FedCup cu Cehia, de pe 6 si 7 februarie 2016.

Ce face Simona Halep cu banii castigati din tenis

Simona Halep a castigat pana acum peste 11 milioane de dolari din tenis si din contracte de publicitate. Iata ce a decis sa faca cu o parte din averea stransa.

Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii. Cu cine se lupta romanca. Intra si voteaza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie in circuitul profesionist, intr-un meci disputat la turneul de la Sydney. Halep.

FOTO Cea mai tare poza cu Simona Halep. Ipostaza in care jucatoarea noastra nu a mai fost vazuta niciodata

Simona Halep este vedeta echipei de Fed Cup a Romaniei, lucru normal tinand cont ca este a treia jucatoare din circuitul feminin mondial.

Simona Halep are probleme de sanatate: Nu stiu cand voi face operatia, este necesara

Prezenta la Cluj-Napoca, pentru meciul de FED Cup contra Cehiei, Simona Halep a dezvaluit ca interventia chirugicala pentru deviatie de sept nu era urgenta. Nu m-am simtit bine in ultima perioada, am avut.

Simona Halep explica de ce nu se mai opereaza acum si dezvaluie care este obiectivul ei pentru anul 2016

Simona Halep a fost destul de zgarcita in declaratii anul acesta, dar a fost nevoita sa apara in fata presei inaintea meciului de Fed Cup, contra Cehiei, de pe 6-7 februarie.

Simona Halep, inainte de batalia cu Cehia: E placut sa joci pentru tara, parca ai mai multa putere

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a declarat nerabdatoare sa infrunte jucatoarele Cehiei in meciul de FEd Cup programat la sfarsitul saptamanii la Sala Polivalenta din Cluj.

Simona Halep nominalizata la lovitura lunii ianuarie (video)

WTA a nominalizat-o pe Simona Halep alaturi de alte patru jucatore pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie in circuitul mondial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )