Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, primele cuvinte dupa finala: Serena, esti cea mai buna

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, primele cuvinte dupa finala: Serena, esti cea mai buna

Simona Halep a primit, duminica, trofeul pentru finala disputata in Singapore la Turneul Campioanelor si cecul in valoare de 971. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

Simona Halep o asteapta razand pe Serena Williams in finala: Sunt pregatita pentru orice

Simona Halep s-a calificat de o maniera categorica in ultimul act la Turneul Campioanelor din Singapore dupa un meci perfect cu Agnieszka Radwanska. In finala Halep o va reintalni pe Serena Williams la doar cateva zile dupa ce I-a administrat cea mai severa infangere din ultimii 16 ani.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminica, finala Turneului Campioanelor, fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, dupa un meci care a durat o ora si noua minute.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep nu a mai reusit sa repete prestatiile excelente de la Singapore si a pierdut fara drept de apel finala Turneului Campioanelor disputata impotriva liderului mondial Serena Williams. Jucatoarea din.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-3, 6-0, in finala Turneului Campioanelor. A fost un vis sa fiu aici!

Simona Halep, a patra favorita a competitiei, a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, cu scorul de 6-3, 6-0. Aceasta fost pentru prima data cand o romanca a ajuns in finala competitiei.

Turneul Campioanelor: Simona Halep se califica in finala dupa o victorie uriasa cu Agnieszka Radwanksa

Practic Simona Halep nu i-a acordat nicio sansa in semifinala de sambata adversarei sale din Polonia, in fata careia pierduse de patru ori in sase meciuri, inclusiv in acest an in penultimul act de la Indian Wells.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona Halep, prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a devenit, astazi, prima jucatoare din Romania care va disputa finala Turneului Campioanelor, dupa ce a dispus in semifinale de Agnieszka Radwanska 6 WTA), ea urmand sa o intalneasca pe americanca Serena Williams 1 WTA).

FOTO Simona Halep s-a calificat in finala de la Turneul Campioanelor, acolo unde o va reintalni pe Serena Williams

Simona Halep 4 WTA) a castigat, sambata, meciul cupoloneza Agnieszka Radwa324;ska 6 WTA), scor 6-2, 6-2, asigurandu-si un loc in ultimul act de la Turneul Campioanelor. Finala se va disputa duminica, cealalta participanta fiind liderul american Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep 4 WTA) a invins-o astazi pe poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), astfel, calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capatul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), si o va intalni in ultimul act.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )