Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep ramane in China

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ramane in China

Nu de tot, ci pentru urmatorul turneu. continuă pe Online Sport

Maria Sharapova a fost eliminata in turul 3 la Wuhan. Simona Halep ramane pe locul 2 in lume

Simona Halep isi va pastra pozitia a doua in clasamentul mondial, dupa ce rusoaica Maraia Sharapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sharapova, a patra favorita a turneului din China, a fost.

Simona Halep ramane pe locul doi! Sarapova a fost invinsa de o jucatoare aflata pe locul 61 in clasamentul WTA

Simina Halep va ramane pe pozitia secunda a clasamentului WTA pentru cel putin inca o saptamana, dupa ce Maria Sarapova a fost de Timea Bacsinszky.

Simona Halep isi va pastra locul 2 WTA, dupa ce Sarapova a fost eliminata in turul trei al turneului de la Wuhan

Simona Halep ramane pe locul 2 WTA. Jucatoarea de tenis isi pastreaza locul in ierarhia mondiala, pentru ca Maria Sarapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sportiva din Rusia era singura.

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2; 2-6 Urmeaza setul decisiv 3-3

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul III 3-2 pentru Halep care da semne ca revine la forma aratata in debutul joculuiSimona reuseste rebreak-ul imediat si egaleaza, 2-2. Partida este aprig disputata, aprope fiecare game fiind impins dupa 40-40Muguruza reuseste break-ul, 2-1, si situatia pare tot mai grea pentru Halep care a coborat mult nivelul joculuiSimona este la serviciu. 1-0 cu emotiiSetul II Muguruza castiga clar al doilea set, 6-2. Simona a servit si a returnat slab87% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciu in setul 1. Procentul a scazut la 36% in setul secund.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Wuhan (China)

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in primul tur la Wuhan China), turneu cu premii totale in valoare de 2,4 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep isi afla adversara de la Wuhan (China)

Simona Halep isi afla acum adversara pe care o va intalni in primul tur la Wuhan China), turneu cu premii totale in valoare de 2,4 milioane de dolari.

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2 Debut perfectde partida; 0-2

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul II Muguruza reuseste breakul chiar in debutul setului si conduce cu 2-087% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciuSetul I: 6-2 Jucatoarea noastra castiga relativ lejer primul set dupa 35 de minute. Primul serviciu, jocul de picioare si deplasarea pe fundul terenului au fost principalele arme ale Simonei in fata jucatoarei care a eliminat-o pe Serena Williams la Roland Garos.

WTA Wuhan: Simona Halep a aflat cu cine va juca in turul toi - Garbine Muguruza

Simona Halep o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei.

Veste buna pentru Halep: Ramane numarul 2, dupa eliminarea Mariei Sarapova de la Wuhan

Simona Halep va ramane deocamdata numarul 2 mondial, dupa ce Maria Sarapova nu a reusit sa atinga finala turneului de la Wuhan. Rusoaica, numarul 4 mondial, a fost eliminata, in turul a treilea, cu scorul de .

Simona Halep, invinsa de Garbine Muguruza in turul doi la Wuhan

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut partida disputata la Wuhan, in China, contra Garbinei Muguruza, locul 22 WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )