Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep ramane pe locul trei. Cirstea revine in prima suta mondiala

România Liberă România Liberă,
Simona Halep ramane pe locul trei. Cirstea revine in prima suta mondiala

Simona Halep se mentine pe locul 3 mondial cel putin pana la Turneul Campioanelor de la Singapore, care debuteaza pe 20 octombrie. Sorana Cirstea a revenit in prima suta mondiala, dupa turneul de la Tianjin, unde a ajuns pana in sferturi. continuă pe România Liberă

WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3

Simona Halep se mentine pe locul trei in ierarhia WTA, sportiva din Romania avand 6. 246 puncte. Serena Williams 1) si Maria Sharapova 2) intregesc podiumul.

Clasamentul WTA: Simona Halep va cobori pe locul 4 de saptamana viitoare

Simona Halep va pierde o pozitie in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania urmand sa se afle pe locul 4 de saptamana viitoare. Halep va fi depasita de Petra Kvitova, din Cehia.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 246 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni. Monica Niculescu a coborat de pe locul 45 pe locul 47, cu 1. 110 puncte, in timp ce Irina-Camel.

Veste buna pentru Simona Halep. A fost publicat noul clasament al WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul mondial WTA, dat publicitatii luni, la peste 400 de puncte de rusoaica Maria Sarapova, aflata pe doi, si cu un avans de 120 de.

Simona Halep continua sa cada. Aceasta este ultima saptamana pe locul 3 WTA

Simona Halep a avut un an 2014 foarte bun, in care a ajuns pe locul doi in lume, dar ascensiunea sa s-a oprit, jucatoarea din Romania intrand acum pe o panta descendenta.

TOP 10: Ce ar trebuie sa stim despre Simona Halep si Turneul Campioanelor

Sunt zece lucruri pe care trebuie sa le stim despre Simona Halep inainte de Turneul Campioanelor, unde romanca este calificata pentru prima data. Topul a fost realizat de site-ul WTA.

CIFRE Simona Halep, fata in fata cu adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep va intra luni in Turneul Campioanelor de la Singapore. Inca nu isi stie grupa, dar celelalte sapte adversare sunt deja cunoscute. Iata cum sta jucatoarea noastra fata de toate, in meciurile directe contra fiecareia.

Simona Halep, ultima saptamana in top 3 WTA

WTA a publicat luni noul clasament mondial al tenisului feminin. Simona Halep petrece inca in top 3.

Cum s-a imbracat Simona Halep la nunta fratelui ei

Simona Halep a participat ieri la nunta fratelui ei. Evenimentul a avut loc in Constanta, iar celebra jucatoare de tenis si-a facut aparitia purtand o rochie rosie, de cocktail, si a jucat, alaturi de rude, hore in fata invitatilor.

Simona Halep a stralucit la nunta fratelui sau. Danseaza la fel de bine precum joaca tenis

Simona Halep danseaza la fel de bine precum joaca tenis. Frumoasa contanteanca a stralucit la nunta fratelui sau unde a inlocuit echipamentul sport cu rochii de elegante si pantofi cu toc. La nunta din familie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )