Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep a revenit in Singapore pentru promovarea Turneului Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a revenit in Singapore pentru promovarea Turneului Campioanelor

Finalista la editia din 2014, cand a pierdut finala disputata contra Serenei Williams, jucatoarea Simona Halep s-a aflat, miercuri, in Singapore pentru a promova Turneul Campioanelor din acest an. continuă pe Online Sport

Simona Halep, invitata de WTA la un eveniment pentru promovarea Turneului Campioanelor din Singapore

Simona Halep a fost invitata de catre Asociatiei de Tenis Feminin WTA) la un eveniment pentru promovarea Turneului Campioanelor din Singapore, potrivit Starits Time. Simona a acceptat invitatia WTA si a mers in.

FOTO Simona Halep, exercitii de yoga in Singapore

Simona Halep se afla in aceste zile in Singapore, la invitatia organizatorilor Turneului Campioanelor, competitia de final de an care reuneste cele mai bune 8 tenismene ale anului.

FOTO. Simona Halep face YOGA in Singapore. Cum se pregateste de Turneul Campioanelor 2015

Simona Halep, 3 WTA, a participat la Singapore la un eveniment de promovare pentru Turneul Campioanelor 2015. Mai intai, romanca si-a inceput ziua de miercuri cu o sesiune de yoga pe una dintre inaltele cladiri ale orasului asiatic.

Simona Halep a facut yoga la Singapore VIDEO

Simona Halep a luat o pauza de la antrenamente si s-a relaxat la o sedinta matinala de yoga, intr-unul dintre cele mai atragatoare puncte turistice din Singapore. Romanca a onorat invitatia organizatorilor.

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe 3; Monica Niculescu a urcat pe 38 - Schmiedlova, salt de 16 locuri dupa castigarea BRD Bucharest Open

Simona Halep se mentine pe locul 3 in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni. Semifinalista la Bucuresti, Monica Niculescu a urcat pe 38, in timp ce Anna Karolina Schmiedlova, castigatoarea de la BRD Bucharest Open, a facut un salt semnificativ, de pe 60 pana pe 44.

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul trei, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, pe site-ul wtatennis. com. Pe primul loc in clasamentul WTA se gaseste Serena Williams, cu.

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul trei, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, pe site-ul wtatennis. com. Irina-Camelia Begu isi mentine, de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )