Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Shenzen

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in semifinale la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al.

Simona Halep ajunge in sferturi la Shenzen

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Shenzen, dotat cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Halep a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-3,.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o, in turul doi, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o in primul tur pe sportiva germana Annika Beck,.

Simona Halep, calificare facila in semifinale la Shenzen

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la turneul de la Shenzen, dotat cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari, si ajunge in penultimul act dupa o noua victorie facila. Semifinala are loc vineri la o ora ce se va anunta ulterior, iar jucatoarea noastra o va intalni pe favorita locala Saisai Zheng 20 de ani, locul 97 WTA).

Simona Halep: Ma simt bine la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, a declarat, joi, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Shenzen, ca se simte bine la competitia din China. Este primul meu.

Cine eNatalia Vikhlyantseva, rusoaica pe care Simona Halep o va intalni in turul doi al turneului de la Shenzen

Simona Halep 3 WTA) va evolua in turul doi al turneului de la Shenzen China) impotriva rusoaicei Natalia Vikhlyantseva 584 WTA). Partida se va disputa miercuri, nu mai devreme de ora 09. 00 si va fi disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep joaca acum in sferturile turneului de la Shenzen

Simona Halep se dueleaza cu Aleksandra Krunic locul 84 WTA) pentru un loc in semifinalele turneului de la Shenzen. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, castig de cauza avand romanca.

Cine e Saisai Zheng, adversara pe care o va intalni Simona Halep in semifinalele de la Shenzen

Simona Halep 3 WTA) va evolua impotriva chinezoaicei Saisai Zheng 97 WTA), in cadrul penultimului act al turneului de la Shenzen.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )