Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Shenzhen

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Halep a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-3,. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o, in turul doi, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Romanca a invins-o in primul tur pe sportiva germana Annika Beck,.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Shenzen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al.

GAME cu GAME Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep a inceput sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

Simona Halep, debut in trei seturi la Shenzhen. Cum s-a descurcat in primul meci din 2015

Simona Halep a debutat la Shenzhen in primul sau turneu din anul 2015. Numarul 3 mondial s-a impus in trei seturi in fata nemtoaicei Annika Beck.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep incepe sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (dupa 7:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

Simona Halep a castigat primul meci al anului

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen China), dupa ce a invins-o pe nemtoaica Annika Beck 20 de ani) cu 4-6, 6-4 si 6-3, potrivit surselor din presa.

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 6-2, 6-2/ In sferturi, fara nicio emotie

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Shenzhen China), dupa ce a trecut, fara emotii, de Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial, beneficiara a unui wild-card. A fost 6-2, 6-2 pentru favorita numarul unu a intrecerii, dupa un meci care a durat o ora si doua minute. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2579 seconds )