Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Gippsland Trophy

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Gippsland Trophy

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-2, 6-4, pe germana Laura Siegemund, locul 51 WTA, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale Gippsland Trophy

Irina Begu, locul 79 WTA, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, pe sportiva Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 90 WTA,.

Cand va juca Simona Halep cu Laura Siegemund - Programul zilei de miercuri de la Gippsland Trophy

Organizatorii de la Gippsland Trophy au anuntat programul zilei de miercuri n. r. 3 februarie), una in care Romania va fi reprezentata de Simona Halep si Irina Begu.

Gippsland Trophy: Mihaela Buzarnescu, in sferturi la dublu - Posibil duel cu Simona Halep

Perechea Mihaela Buzarnescu Alize Cornet Romania Franta) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy de la Melbourne.

Simona Halep, inca o victorie la Gippsland Trophy: Romanca s-a calificat in sferturi (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a invins-o, miercuri, pe Laura Siegemund locul 51 WTA) si s-a calificat astfel in sferturile turneului Gippsland Trophy. Romanca a invins-o pe sportiva din Germania cu scorul de 6-2, 6-.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Gippsland Trophy dupa o victorie in doua seturi (6-2, 6-4 vs Laura Siegemund)

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o pe Laura Siegemund 51 WTA), scor 6-2, 6-4. Halep a lansat foarte bine 86% cu primul serviciu), a facut mult mai putine erori nefortate decat adversara si a egalat situatia la nivelul confruntarilor directe 2-2), dupa un meci care a durat o ora si 33 de minute.

Secretul colaborarii dintre Simona Halep si Darren Cahill

Calificata in sferturile turneului Gippsland Trophy de la Melbourne, Simona Halep a vorbit despre secretul colaborarii sale cu antrenorul australian Darren Cahill.

Programul zilei de joi la Gippsland Trophy - Cand vor juca Simona Halep si Irina Begu

Organizatorii de la Gippsland Trophy au facut public programul zilei de joi, una in care vor juca in sferturi Simona Halep cu Ekaterina Alexandrova) si Irina Begu duel cu Naomi Osaka).

Gippsland Trophy: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Este condusa cu 2-1 in meciurile directe

Simona Halep a aflat, marti, numele adversarei pe care o va intalni in optimile turneului Gippsland Trophy, jucatoarea noastra fiind condusa cu 2-1 in meciurile directe.

WTA Gippsland Trophy: inca o victorie pentru Simona Halep

Dupa ce a pornit anul foarte bine la simplu victorie cu Anastacia Potapova), Simona Halep a repetat povestea si la dublu, acolo unde alaturi de Daria Gavrilova a obtinut calificarea in optimile de la Gippsland Trophy.

Simona Halep va evolua, luni, cu Anastasia Potapova, la Gippsland Trophy

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, luni, nu inainte de ora 09. 30, cu rusoaica Anastasia Potapova, 19 ani, locul 101 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy, scrie News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )