Libnet.ro
UNICEF

09:15

WTA Gippsland Trophy: inca o victorie pentru Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 WTA Gippsland Trophy: inca o victorie pentru Simona Halep

Dupa ce a pornit anul foarte bine la simplu victorie cu Anastacia Potapova), Simona Halep a repetat povestea si la dublu, acolo unde alaturi de Daria Gavrilova a obtinut calificarea in optimile de la Gippsland Trophy. continuă pe Hotnews

Cand va juca Simona Halep cu Laura Siegemund - Programul zilei de miercuri de la Gippsland Trophy

Organizatorii de la Gippsland Trophy au anuntat programul zilei de miercuri n. r. 3 februarie), una in care Romania va fi reprezentata de Simona Halep si Irina Begu.

Gippsland Trophy: Anastasia Potapova, adversara Simonei Halep din turul secund Cand va avea loc partida

Simona Halep 2 WTA), cap de serie numarul 1, va juca direct in turul al doilea la turneul Gippsland Trophy de la Melbourne, urmand sa o intalneasca pe rusoaica Anastasia Potapova 101 WTA).

Cum a jucat Simona Halep in primul meci oficial din 2021. Romanca i-a lasat fara cuvinte pe toti

Simona Halep a reusit un meci bun in fata rivalei din Rusia, Anastasia Potapova, in turul al doilea de la Gippsland Trophy, primul turneu din anul 2021. Imagini cu victoria convingatoare a romancei. Primul meci oficial din 2021 a fost un succes pentru Simona Halep. Romanca a invins in turul al doilea de la Gippsland .

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Melbourne

Pentru Simona Halep incep lucrurile serioase in Australia.

VIDEO Simona Halep, debut cu o victorie in 2021 (6-4, 6-4 cu Anastasia Potapova) Evolutia convingatoare si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un test serios la primul meci oficial din 2021, principala favorita de la Gippsland Trophy avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau pentru a trece de Anastasia Potapova 101 WTA). Rusoaica a obligat-o pe Simona sa se deplaseze foarte bine, sa fie inspirata de la serviciu si sa varieze loviturile atunci cand adversara domina disputa. Halep se califica in optimile intrecerii de categorie 500 si are de ce sa fie multumita: a avut o evolutie convingatoare.

Simona Halep va evolua, luni, cu Anastasia Potapova, la Gippsland Trophy

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, luni, nu inainte de ora 09. 30, cu rusoaica Anastasia Potapova, 19 ani, locul 101 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy, scrie News.

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa victoria cu Potapova

Simona Halep a facut pasul spre optimile turneului Gippsland Trophy, numarul doi mondial trecand de Anastacia Potapova 101 WTA),scor 6-4, 6-4. La finalul partidei de luni, Simona a precizat ce a multumit-o dupa succesul de luni.

Gippsland Trophy: Mihaela Buzarnescu, in sferturi la dublu - Posibil duel cu Simona Halep

Perechea Mihaela Buzarnescu Alize Cornet Romania Franta) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy de la Melbourne.

Gippsland Trophy: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Este condusa cu 2-1 in meciurile directe

Simona Halep a aflat, marti, numele adversarei pe care o va intalni in optimile turneului Gippsland Trophy, jucatoarea noastra fiind condusa cu 2-1 in meciurile directe.

VIDEO Cum a invins-o Simona Halep pe Anastacia Potapova - Rezumatul partidei

A avut parte de o adversara incomoda, dar a reusit sa interpreteze partitura tactica potrivita. Simona Halep a inceput cu dreptul anul 2021, numarul doi WTA trecand de Anastacia Potapova la Gippsland Trophy de la Melbourne. Succesul 6-4, 6-4) o duce pe Halep in optimi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )