Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Gippsland Trophy dupa o victorie in doua seturi (6-2, 6-4 vs Laura Siegemund)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, in sferturi la Gippsland Trophy dupa o victorie in doua seturi (6-2, 6-4 vs Laura Siegemund)

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o pe Laura Siegemund 51 WTA), scor 6-2, 6-4. Halep a lansat foarte bine 86% cu primul serviciu), a facut mult mai putine erori nefortate decat adversara si a egalat situatia la nivelul confruntarilor directe 2-2), dupa un meci care a durat o ora si 33 de minute. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, al doilea succes al anului - Cum a invins-o pe Laura Siegemund

Simona Halep este in sferturi la Gippsland Trophy dupa ce a pierdut doar sase game-uri impotriva celei care o conducea in meciurile directe, Laura Siegemund.

Simona Halep: Aveam nevoie de aceasta victorie

Jucatoarea Simona Halep a castigat, luni, primul meci oficial din 2021.

Campioana de la Roland Garros, eliminata surprinzator in optimi - Rezultatele zilei la Gippsland Trophy

Gippsland Trophy si-a aflat, miercuri, sportivele calificate in sferturile de finala, printre acestea aflandu-se si doua jucatoare din Romania: Simona Halep si Irina Begu.

VIDEO Simona Halep, debut cu o victorie in 2021 (6-4, 6-4 cu Anastasia Potapova) Evolutia convingatoare si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un test serios la primul meci oficial din 2021, principala favorita de la Gippsland Trophy avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau pentru a trece de Anastasia Potapova 101 WTA). Rusoaica a obligat-o pe Simona sa se deplaseze foarte bine, sa fie inspirata de la serviciu si sa varieze loviturile atunci cand adversara domina disputa. Halep se califica in optimile intrecerii de categorie 500 si are de ce sa fie multumita: a avut o evolutie convingatoare.

WTA Gippsland Trophy: inca o victorie pentru Simona Halep

Dupa ce a pornit anul foarte bine la simplu victorie cu Anastacia Potapova), Simona Halep a repetat povestea si la dublu, acolo unde alaturi de Daria Gavrilova a obtinut calificarea in optimile de la Gippsland Trophy.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Gippsland Trophy

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-2, 6-4, pe germana Laura Siegemund, locul 51 WTA, transmite News. ro.

Simona Halep si secretul colaborarii cu Darren Cahill

Simona Halep vorbit la finalul partidei cu Laura Siegemund despre colaborarea cu Darren Cahill, dar si despre obiectivul inceputului de sezon: castigarea Australian Open. Momentan, locul 2 WTA este in sferturi la Gippsland Trophy.

Irina Begu, in optimi la Gippsland Trophy - Victorie dupa un meci de mare lupta cu Aliaksandra Sasnovich

Irina Begu 79 WTA) a obtinut calificarea in optimile turneului Gippsland Trophy dupa un meci de mare lupta cu Aliaksandra Sasnovich 90 WTA).

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale Gippsland Trophy

Irina Begu, locul 79 WTA, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, pe sportiva Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 90 WTA,.

Simona Halep, inca o victorie la Gippsland Trophy: Romanca s-a calificat in sferturi (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a invins-o, miercuri, pe Laura Siegemund locul 51 WTA) si s-a calificat astfel in sferturile turneului Gippsland Trophy. Romanca a invins-o pe sportiva din Germania cu scorul de 6-2, 6-.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )