Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep scapa de principala contracandidata in drumul spre titlul de la Shenzen

Online Sport Online Sport,
Simona Halep scapa de principala contracandidata in drumul spre titlul de la Shenzen

Simona Halep s-a calificat in finala de la Shenzen si aaflat dupa cateva oreadversara pe care o va intalni in meciul de sambata. Aceasta s-a decisintre Petra Kvitova, a doua favorita a turneului, si Timea Bacsinszky din Elvetia. continuă pe Online Sport

LIVE TEXT Simona Halep vs Saisai Zheng 6-2, 0-0

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de finala turneului WTA de la Shenzhen, competitie dotata cu premii de 500. 000 de dolari. In semifinale, Halep o intalneste pe Saisai Zheng, din China. Meciul se disputa vineri si este Live Text pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1.

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Saisai Zheng 6-2, 6-3/ Calificare superba in finala competitiei

Simona Halep va disputa finala turneului WTA de la Shenzhen, dupa ce a invins-o categoric, scor 6-2, 6-3, pe Saisai Zheng, din China 97 WTA). Meciul a fost la discretia favoritei numarul unu, Halep etaland un joc precis in fata reprezentantei gazdelor partida a durat o ora si 26 de minute). Nu ascund faptul ca imi doresc ca la finalul anului sa ajung din nou la Singapore n. r. la Turneul Campioanelor), a precizat Simona la finalul disputei.

WTA Shenzhen, semifinale: Simona Halep vs Saisai Zheng se va disputa vineri, de la ora 06:00

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de finala turneului WTA de la Shenzhen, competitie dotata cu premii de 500. 000 de dolari. In semifinale, Halep o va intalni pe Saisai Zheng, din China. Meciul va avea loc vineri, de la ora 06:00, urmand sa fie LIVESCORE pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Shenzhen China), relateaza Mediafax. Halep a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-3,.

Simona Halep, aparitie sexy in China

Simona Halep a stralucit la Shenzhen, a titrat siteul WTA, publicand imegini video de la petrecerea de deschidere a turneului de la Shenzhen din China. Halep a fost singura care a venit in pantofi cu toc tip platforma si rochie, dar nu una orecare, ci una scurta si roz. Iata imaginile.

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Aleksandra Krunic 6-3, 6-3/ In semifinale cu multa incredere

Simona Halep si-a respectat statutul de favorita si a castigat lejer cu un dublu 6-3: dupa o ora si trei minute) meciul cu Aleksandra Krunic, din Serbia, locul 84, sportiva venita din calificari, contand pentru sferturile turneului WTA de la Shenzhen. In semifinele competitiei, Halep o va intalni, vineri, pe Saisai Zheng China - locul 97 WTA). Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep: Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma - Urmatorul meci va fi joi, de la ora 7:30

Simona Halep a bifat miercuri o noua victorie la Shenzhen, numarul trei mondial obtinand calificarea in sferturile competitiei. Nu a fost deloc usor, adversara mea a jucat foarte bine. Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma, a precizat Halep dupa succesul cu Natalia Vikhlyantseva. Simona va disputa urmatoarea partida joi, de la ora 07:30 ora Romaniei) impotriva jucatoarei Aleksandra Krunic. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

LIVESCORE Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva (Dupa ora 08:00)

Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China) pe Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 588 mondial. Adversara Simonei a trecut in primul tur de Anna Friedsam 85 WTA). Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari, iar Halep este cap de serie numarul unu.

LIVESCORE Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva 5-1

Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China) pe Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 584 mondial. Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari, iar Halep este cap de serie numarul unu.

Simona Halep: China m-a primit cu bratele deschise, multumesc pentru un super inceput de an

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a multumit Chinei, vineri, cu o zi inainte de disputarea finalei turneului de la Shenzhen, pentru ca a primit-o cu bratele deschise si i-a oferit un super inceput de an.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )