Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep a scapat de un stres mare la Roland Garros: A fost primul lucru pe care l-am intrebat pe Darren Cahill

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a scapat de un stres mare la Roland Garros: A fost primul lucru pe care l-am intrebat pe Darren Cahill

Simona Halep a fost asaltata de ziaristi la finalul meciului castigat in fata Zarinei Diyas, scor 7-6, 6-3, care a consemnat calificatrea ei in turul al treilea. continuă pe Adevărul

Simona Halep a scapat de un stres mare la Roland Garros: A fost primul lucru care l-am intrebat pe Darren Cahill

Simona Halep a fost asaltata de ziaristi la finalul meciului castigat in fata Zarinei Diyas, scor 7-6, 6-3, care a consemnat calificatrea ei in turul al treilea.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros (LIVE, miercuri la 12:00)

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Meciul celor doua este programat miercuri in deschiderea programului pe arena centrala Philippe Chatrier 12:00).

Simona Halep nu se gandeste inca la finala de la Roland Garros. A schimbat serviciul la sfatul lui Ion Tiriac

Calificata in turul 3 la Roland Garros, unde va juca impotriva unei alte jucatoare din Japonia, Simona Halep spune ca nu se gandeste inca la prezenta intr-o noua finala la Grand Slam-ul din capitala Frantei.

Irina Begu explica succesul nebun de la Roland Garros. Care a fost momentul decisiv al partidei de 3 ore si 41 minute

Irina Begu a obtinut o victorie memorabila in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, invingand-o dupa trei ore si 41 de minute pe americanca Coco Vanderweghe.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a trecut in turul II la Roland Garros. Ce a nemultumit-o pe jucatoarea noastra si ce o asteapta in continuare la Paris

Simona Halep a trecut lejer de partida din primul tur a turneului de la Roland Gaross, invingand-o in doua seturi pe japonezaNao Hibino 70 WTA).

Monica Niculescu a parasit turneul francez de la Roland Garros

Monica Niculescu a fost eliminata in turul inaugural al turneului de tenis de Grand Slam de la Roland Garros. Acesta a pierdut in doua seturi, fiind invinsa cu scorul de 2-6, 6-7 de Paulina Parmentier. Chiar daca.

O noua japoneza in fata Simonei Halep la Roland Garros. A scapat-o de o reintalnire cu Lucic-Baroni

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul 3 la Roland Garros si stie deja impotriva cui va evolua pentru un loc in optimile de finala.

Simona Halep si Horia Tecau, parteneri in proba de dublu mixt la Roland Garros

In pregatirea participarii la Jocurile Olimpice de la Rio din aceasta vara, jucatorii Simona Halep si Horia Tecau vor juca impreuna la dublu mixt in turneul de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )