Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep, unica in circuitul WTA - Singura jucatoare cu mai mult de un titlu in 2015

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, unica in circuitul WTA - Singura jucatoare cu mai mult de un titlu in 2015

Dupa primele doua luni trecute din 2015, Simona Halep este singura jucatoare din circuitul WTA cu mai mult de un turneu castigat, informeaza wtatennis. com. Sportiva din Romania s-a impus la Shenzhen si la Dubai. continuă pe Hotnews

Simona Halep are o relatie cu baiatul lui Teia Sponte, omul de incredere a lui Gigi Becali

Simona Halep, numarului 3 WTA, are o relatie serioasa cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, omul de incredere al lui Gigi Becali, potrivit spynews. ro. Costa Sponte o insoteste pe Simona si in turnee, mai.

Sky Sports: Simona Halep, nominalizata pentru titlul de sportiva lunii februarie

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 WTA , a fost nominalizata de postul britanic Sky Sports pentru titlul de sportiva lunii februarie. Alegerea castigatorului se face prin vot pe site-ul postului britanic.

Simona Halep, favorita pentru titlul de cea mai buna sportiva din lume in luna februarie. Unde poate fi votata

Intrata in pauza competitionala, dupa ce s-a retras inaintea turneului de la Doha, Simona Halep ramane in centrul atentiei prin popularitatea de care se bucura la nivel mondial.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite in luna februarie in circuitul WTA - Simona Halep, printre nominalizate

Site-ul wtatennis. com a publicat cele mai frumoase lovituri reusite in circuitul WTA in luna februarie. Simona Halep se afla si ea printre nominalizate, alaturi de Ekaterina Makarova, Agnieszka Radwanska, Alize Cornet si Victoria Azarenka.

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep ocupa si in aceasta saptamana locul trei in clasamentul mondial dat publicitatii de WTA.

Presa italiana, despre Simona Halep. Romanca nu este considerata o forta in tenisul mondial

Aflata in pauza competitionala pana pe 11 martie, cand e de asteptat sa participe la Indian Wells, Simona Halep a fost mentionata de presa italiana drept o jucatoare care nu poate ocupa podiumul in tenisul mondial feminin.

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe locul 3

Cu 6. 571 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul trei in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni. Lider ramane Serena Williams 9. 592 puncte), sportiva din SUA fiind urmata de Maria Sharapova 8. 215 puncte).

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 6. 571 de puncte, dupa Maria Sarapova si Serena Williams, informeaza site-ul wtatennis. com .

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al treilea in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al treilea in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu un avans de 176 de puncte fata de cehoaica Petra Kvitova, .

Simona Halep, JIGNITA in presa italiana. Ce s-a scris despre romanca

Simona Halep a avut parte de o surpriza neplacuta in presa italiana. Una dintre cele mai cunoscute publicatii specializate in tenis are o reactie surprinzatoare fata de Simona Halep. Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )