Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sindicalist din administratia locala clujeana: Greva de joi nu este indreptata impotriva cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Sindicalist din administratia locala clujeana: Greva de joi nu este indreptata impotriva cetatenilor

Functionarii de stat din judetul Cluj vor intra in greva generala, 30 martie, iar maine, 29 aprilie, se va discuta la Primaria Cluj-Napoca daca serviciile de stare civila, eliberare decese si plati amenzi vor functiona sau nu in ziua de greva. continuă pe Adevărul

Cartel Alfa anunta greva generala de o zi in administratia locala pe 30 aprilie

29 de mii de bugetari din administratia locala vor intrerupe lucrul joi, 30 aprilie, pentru o greva generala de o zi, a declarat pentru Hotnews. ro liderul sindicatului Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de lipsa de responsabilitate a Guvernului fata de personalul din acest sector si de neaplicarea echitabila a legii salarizarii unitare in sectorul de administratie publica, a explicat Bogdan Hossu.

Functionarii din administratia publica locala intra, joi, in greva generala

Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA), vor intra, joi, in greva generala de o zi, nemultumiti de dezinteresul Guvernului fata de problemele generate de salarizarea deficitara a angajatilor din acest domeniu, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )