Libnet.ro
UNICEF

20:30

Functionarii din administratia publica locala intra, joi, in greva generala

România Liberă România Liberă,
Functionarii din administratia publica locala intra, joi, in greva generala

Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA), vor intra, joi, in greva generala de o zi, nemultumiti de dezinteresul Guvernului fata de problemele generate de salarizarea deficitara a angajatilor din acest domeniu, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Functionarii publici intra joi in greva generala

Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA), vor intra, joi, in greva generala de o zi. Functionarii sunt nemultumiti de.

Joi e zi de greva in institutiile publice. Nu se va lucra cu publicul

Nemultumiti de salariile mizere, de lipsa acordarii normei de hrana sau a tichetelor de masa, cateva sute de angajati din administratia publica locala vor intra joi, 30 aprilie, in greva generala de o zi.

Greva generala joi la Primaria Sibiu

Angajatii Primariei Sibiu vor lua parte joi la greva generala din administratia publica locala, toate ghiseele urmand sa fie inchise.

Sindicalist din administratia locala clujeana: Greva de joi nu este indreptata impotriva cetatenilor

Functionarii de stat din judetul Cluj vor intra in greva generala, 30 martie, iar maine, 29 aprilie, se va discuta la Primaria Cluj-Napoca daca serviciile de stare civila, eliberare decese si plati amenzi vor functiona sau nu in ziua de greva.

Cel putin 30.000 de functionari publici vor intra in greva generala pe 30 aprilie (VIDEO)

Valer Suciu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratie, a afirmat ca pe 30 aprilie cel putin 30. 000 de functionari publici vor intra in greva generala, relateaza B1 TV. Functionarii cer majorari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )