Libnet.ro
UNICEF

20:00

Functionarii publici intra joi in greva generala

Antena3 Antena3,
Functionarii publici intra joi in greva generala

Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA), vor intra, joi, in greva generala de o zi. Functionarii sunt nemultumiti de. continuă pe Antena3

Functionarii publici intra in greva

Greva de avertisment este programata pentru joi.

Cel putin 30.000 de functionari publici vor intra in greva generala pe 30 aprilie (VIDEO)

Valer Suciu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratie, a afirmat ca pe 30 aprilie cel putin 30. 000 de functionari publici vor intra in greva generala, relateaza B1 TV. Functionarii cer majorari.

Functionarii din administratia publica locala intra, joi, in greva generala

Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA), vor intra, joi, in greva generala de o zi, nemultumiti de dezinteresul Guvernului fata de problemele generate de salarizarea deficitara a angajatilor din acest domeniu, informeaza Mediafax.

Greva generala joi la Primaria Sibiu

Angajatii Primariei Sibiu vor lua parte joi la greva generala din administratia publica locala, toate ghiseele urmand sa fie inchise.

Angajatii din primarii intra in mini-vacanta de 1 Mai mai devreme cu o zi. Greva generala in 30 aprilie

Angajatii din primarii sau, cel putin, o parte dintre acestia, se vor afla joi, 30 aprilie, in greva generala de o zi. Singura activitate care se va desfasura in aceste institutii joi va fi eliberarea certificatelor de deces.

Cartel Alfa anunta greva generala de o zi in administratia locala pe 30 aprilie

29 de mii de bugetari din administratia locala vor intrerupe lucrul joi, 30 aprilie, pentru o greva generala de o zi, a declarat pentru Hotnews. ro liderul sindicatului Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de lipsa de responsabilitate a Guvernului fata de personalul din acest sector si de neaplicarea echitabila a legii salarizarii unitare in sectorul de administratie publica, a explicat Bogdan Hossu.

Angajatii Primariei Alba Iulia, in greva generala in 30 aprilie. Se asigura doar serviciile de relatii publice urgente

Aproximativ 300 de angajati ai Primariei Alba Iulia vor fi in greva generala in 30 aprilie 2015. Acestia se alatura protestului anuntat la nivel national de Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) si cer cresteri salariale si acordarea tichetelor de masa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )