Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicalistii cer premierului intalnire urgenta pentru salariul minim si bugetul de stat

Adevărul Adevărul,
Sindicalistii cer premierului intalnire urgenta pentru salariul minim si bugetul de stat

Cele cinci confederatii sindicale, nemultumite de intentia guvernantilor de inghetare a salariului minim la 1. 050 de lei, ii solicita premierului Dacian Ciolos sa convoace de urgenta Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social, pe tema bugetului de stat pe 2016. continuă pe Adevărul

Confederatiile sindicale ii cer premierului o intalnire urgenta pentru salariul minim si bugetul de stat

Cartel Alfa ii solicita premierului Dacian Ciolos convocarea de urgenta a Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, cu doua subiecte pe ordinea de zi: stabilirea salariului minim garantat in plata si bugetul de stat pentru anul viitor, se arata intr-o scrisoare deschisa remisa redactiei.

Veste proasta pentru angajati, buna insa pentru patroni: Salariul minim pe economie nu creste de la 1 ianuarie 2016

Guvernul a anuntat ca, deocamdata, ingheata salariul minim pe economie la 1. 050 lei, desi vechiul executiv promisese majorarea acestuia la 1. 200 lei de la 1 ianuarie 2016.

Ce a declarat Dragnea despre salariul minim pe economie si proiectul de buget

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, ca social-democratii vor depune un numar limitat de amendamente la proiectul de buget, doar daca va fi necesar si fara a afecta sursele de finantare. Mai mult, el a precizat ca PSD nu este de acord ca salariul minim sa nu creasca, astfel ca Guvernul trebuie decida, pana in februarie, cu cat va creste salariul minim.

Salariul minim pe economie nu creste de la 1 ianuarie 2016

Guvernul ingheata, deocamdata, salariul minim pe economie la 1. 050 de lei, desi vechiul executiv promisese majorarea acestuia la 1. 200 de lei de la 1 ianuarie 2016, potrivit ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu.

DECIZIE. Salariul minim NU creste de la 1 ianuarie la 1.200 lei

Salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie, de la 1. 050 lei la 1. 200 lei, intrucat este nevoie de un studiu de impact al acestei cresteri asupra competitivitatii Romaniei si al mediului privat, unde este posibila o migrare spre economia gri sau.

Ministrul Finantelor, Anca Dragu: Salariul minim nu creste de la 1 ianuarie la 1.200 lei, trebuie realizat un studiu de impact

Salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie, de la 1. 050 lei la 1. 200 lei, intrucat este nevoie de un studiu de impact al acestei cresteri asupra competitivitatii Romaniei si al mediului privat, unde este posibila o migrare spre economia gri sau neagra, a afirmat ministrul Finantelor, Anca Dragu, citata de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )