Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sindicatele din RAAN anunta ample proteste pentru saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Sindicatele din RAAN anunta ample proteste pentru saptamana viitoare

Sindicatele de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare anunta proteste ample incepand chiar din prima zi a saptamanii viitoare, cand angajatii din schimbul intai nu vor mai intra la munca. Oamenii cer masuri de protectie sociala si continuarea activitatii pe platforma de la Halanga pana anul viitor. continuă pe Adevărul

Horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie! Care sunt zodiile care se vor simti cel mai bine

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O saptamana care ne invata sa comunicam mai bine cu cei dragi. Avem.

Angajatii RAAN anunta proteste, nemultumiti ca nu au primit bani pentru a putea functiona

Aproximativ 2. 400 de angajati ai Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) din Drobeta Turnu Severin vor protesta, incepand de luni, oprind temporar activitatea pe cele doua platforme, nemultumiti ca Guvernul nu le-a dat bani pentru a functiona pana la inchiderea controlata.

Analistii nu cred ca spectaculosul crah bursier din China anunta o noua criza financiara mondiala

Spectaculosul crah bursier din China vine intr-un moment foarte nepotrivit pentru pietele financiare si risca sa afecteze cresterea mondiala, dar nu pare inca sa anunte o criza financiara mondiala, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2014 seconds )