Libnet.ro
UNICEF

17:30

Slatina, dragostea mea! de 600.000 lei. Cei mai multi bani sunt pentru acordarea de burse, distinctii si premii

Adevărul Adevărul,
Slatina, dragostea mea! de 600.000 lei. Cei mai multi bani sunt pentru acordarea de burse, distinctii si premii

Municipalitatea a alocat in acest an un buget de 600. 000 lei pentru organizarea manifestarii Slatina, dragostea mea, editia a XI-a, care se va desfasura in perioada 20-24 ianuarie 2016, cu ocazia implinirii a 648 de ani de la prima atestare documentara a Slatinei. Premiile, care se acorda si in acest an elevilor, sportivilor, profesorilor, cuplurilor varstnice, personalitatilor cu rezultate deosebite etc. , constituie cele mai mari cheltuieli. continuă pe Adevărul

Chelsea, echipa cu cei mai multi bani platiti pe salarii in Premier League

Nou record pentru Premier League, campionatul cu sumele cele mai exorbitante din lume cand vine vorba de salarii sau drepturi de televizare.

Un doljean a colectat cei mai multi bani din chirii: peste un million de lei anul trecut

Un barbat din judetul Dolj a incasat in anul 2015 1. 948 de lei din chirii. A platit la stat impozit pe venit de 185. 751 de lei pe tot anul.

Jocuri video: Tot mai multi copii sufera de dureri de mini, mai exact la degetele mari

Tot mai multi copii merg la medic cu dureri de maini, mai exact la degetele mari, semnaleaza cotidianul spaniol ABC. Motivul este ca petrec prea mult timp cu jocuri video, console, la care trebuie sa-si foloseasca in mod repetat degetele mari pentru a apasa si a actiona butoanele de comanda, spune Jose Santos, secretar general al Colegiului fizioterapeutilor din Madrid, citat de ABC.

Cei mai influenti moguli de presa din Europa

Se stie ca un om informat este un om puternic, dar oare cat de influenti pot fi cei care detin instrumentele de furnizare a informatiei? Iata cativa dintre cei mai influenti moguli de presa din Europa, care au reusit mereu sa raspunda eficient si sa reinventeze sub presiunea dezvoltarii rapide a tehnologiei, fluctuatiilor economice si evolutiei societatilor. Lista a fost intocmita de Politico.

Cei mai periculosi vulcani din lume. La o eruptie ar putea ucide milioane de oameni

Vulcanologii sustin ca pe Terra exista o serie de vulcani care, daca ar erupe puternic in viitorul apropiat, ar duce la moartea a milioane de oameni. Lista celor mai periculosi 10 vulcani din lume a fost.

ANALIZA Cei mai buni marcatori ai Romaniei in 2015 au inscris putine goluri anul trecut. Cine sunt golgheterii

Nationala Romaniei este una dintre echipele care a marcat cel mai putin in campania de calificare la Euro 2016, in cele zece partide disputate punctand de 11 ori, iar patru dintre goluri fiind inscrise in poarta Insulelor Feroe.

Cei mai mari angajatori recruteaza: ce locuri de munca ofera la inceput de an

Vezi in slide-urile urmatoare ce locuri de munca sunt disponibile in cadrul celor mai mari angajatori privati din Romania, potrivit BestJobs si eJobs , principalele site-uri de recrutare de pe piata locala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2802 seconds )