Libnet.ro
UNICEF

20:00

Slovacia: Cel putin sapte oameni au murit intr-un accident aviatic

B1 B1,
Slovacia: Cel putin sapte oameni au murit intr-un accident aviatic

Accident aviatic in Slovacia, soldat cu 7 morti. Doua avioane de agrement, care aveau 40 de oameni la bord, s-au ciocnit in aer in apropiere de capitala Slovaciei, informeaza B1 TV. Potrivit unui prim bilant,. continuă pe B1

Doua avioane s-au ciocnit in aer in Slovacia. Cel putin sapte oameni au fost ucisi

Doua avioane ce transportau parasutisti sportivi s-au ciocnit in aer in Slovacia, langa granita cu Republica Ceha. in urma accidentului cel putin sapte persoane au murit, altii salvandu-se sarind in ultimul moment.

Egipt: Cel putin 6 politisti raniti intr-un atentat la Cairo

Un atentat cu bomba capcana vizand o sectie de politie a avut loc, in noaptea de miercuri spre joi , in Cairo, scrie aninews. in. Cel putin sase politisti au fost raniti, dupa ce o masina cu bomba.

Thailanda: O bomba a explodat in centrul Bangkokului. Cel putin 12 persoane au murit

O bomba a explodat luni in centrul Bangkokului. Cel putin 12 persoane au murit in urma atentatului, iar alte 20 au fost ranite. Explozia a avut loc in apropierea unui altar budist, noteaza stiripesurse. ro. Primele.

Atentat sinucigas in nord-estul Siriei: Cel putin 11 persoane au murit, iar alte 29 au fost ranite. Atacul, revendicat de Statul Islamic

Un atentat sinucigas, revendicat de organizatia terorista Stat Islamic SI), a avut loc miercuri in nord-estul Siriei, in fata unei agentii de securitate kurde, informeaza Reuters. Cel putin 11 persoane.

San Diego: Doua avioane de mici dimensiuni au intrat in coliziune. Cel putin patru persoane au murit

Doua avioane de mici dimensiuni au intrat in coliziune, duminica seara, la San Diego, cel putin patru persoane murind in urma incidentului, anunta CNN. Cele doua avioane, unul de tip Sabreliner, cu doua.

Trei pompieri au murit intr-un incendiu de vegetatie in statul american Washington

Trei pompieri au murit si cel putin alti trei au fost raniti, in incendiile de vegetatie care au izbucnit, miercuri, in zona central-nordica a statului american Washington, scrie USA Today. Decesele celor trei.

Explozie puternica in centrul Bangkokului. Cel putin 12 morti - VIDEO

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost ranite intr-o explozie produsa luni la un templu hindus din Bangkok, informeaza BBC News. Potrivit presei locale, atacul a avut loc la ora locala.

Un nou ATAC al teroristilor din Boko Haram, in Nigeria: Cel putin 150 de persoane au MURIT

Aproximativ 150 de persoane au murit inecate sau au fost impuscate in timp ce fugeau, joi, din calea unui atac al gruparii islamiste Boko Haram, in satul Kukuwa-Gari din statul Yobe, din nord-estul Nigeriei.

VIDEO. Atentat cu BOMBA in Bangkok. Cel putin 27 de morti si zeci de raniti

Cel putin zece persoane au murit in explozia unei bombe care a avut loc luni in apropiere de un sanctuar si de un centru comercial in centrul capitalei thailandeze, potrivit unui prim bilant al politiei.

VIDEO. Atentat cu BOMBA in Bangkok. Cel putin zece morti

Cel putin zece persoane au murit in explozia unei bombe care a avut loc luni in apropiere de un sanctuar si de un centru comercial in centrul capitalei thailandeze, potrivit unui prim bilant al politiei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )