Libnet.ro
UNICEF

13:00

Smartphone-uri speciale pentru copii

România Liberă România Liberă,
Smartphone-uri speciale pentru copii

In parteneriat cu LINE, producatorul de jucarii Takara Tomy a anuntat recent ca a creat un nou telefon pentru copii, numit My Touch Smart Line Friends. Cu aceste imitatii de smartphone-uri, copiii vor putea trimite si primi mesaje si pictograme prin intermediul aplicatiei de comunicare LINE. continuă pe România Liberă

Noile smartphone-uri cu Windows Phone vin de la Micromax

Desi la nivel global nu putem spune ca rasar smartphone-uri cu Windows Phone de la toti producatorii, cei de la Micromax intra la exceptii. in teorie, Windows Phone nu a fost niciodata gandit ca o platforma care sa ruleze numai pe smartphone-uri Nokia Lumia. Din pacate, la aceasta ora, trendul din aceasta directie este foarte evident. Din acest motiv, suntem surprinsi cand vedem ca alti producatori de gadget-uri isi incearca norocul cu niste aparate preinstalate cu WP8. Este vorba de [].

Productia asiatica de smartphone-uri se extinde pe piata romaneasca prin eMAG si Flanco

Compania indiana Karbonn Mobiles, producatorul asiatic cu cea mai mare crestere pe segmentul de smartphone, se lanseaza pe piata romaneasca, unde va incepe comercializarea a patru modele de smartphone si a unui feature phone.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )