Libnet.ro
UNICEF

07:30

Soc in lumea politica. Marian Vanghelie candideaza la primarie, chiar daca are dosar penal

Antena3 Antena3,
Soc in lumea politica. Marian Vanghelie candideaza la primarie, chiar daca are dosar penal

Soc in lumea politica. Marian Vanghelie, pe numele caruia este deschis un megadosar de coruptie, isi depune marti candidatura pentru primaria sectorului 5, afirma surse. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie candideaza la Primaria Sectorului 5. El a sustinut pentru B1 TV ca a decis sa faca acest pas deoarece vrea sa demonstreze ca majoritatea locuitorilor din acest Sector este de partea sa,.

Marian Vanghelie isi pregateste revenirea la primarie: Oamenii imi cer sa candidez. Marti ma decid

Marian Vanghelie socheaza din nou la primaria Sectorului 5: vrea sa candideze la primarie, chiar daca are dosar penal. Am mai candidat si in 2003 cand aveam dosar.

Declaratie ambigua a lui Marian Vanghelie, dupa ce si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Am inceput cu invatamantul si voi continua cu invatamantul ca cred ca trebuie sa fie o prioritate pentru Romania invatamantul (VIDEO)

Marian Vanghelie s-a lansat oficial in cursa pentru Primaria Sectorului 5, acesta inregistrandu-si candidatura la Biroul Electoral cu cateva ore inainte de termenul limita. El a fost.

E oficial! Marian Vanghelie isi depune candidatura pentru Primaria Sectorului 5. Adrian Severin, candidat la Capitala

Marian Vanghelie isi va depune, astazi, candidatura la Primaria Sectorului 5, in fruntea careia s-a aflat timp de patru mandate.

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5

Edilul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, nu renunta la Primaria pe care a condus-o 16 ani. Cu doar cateva ore inainte de incheierea termenului limita, Marian Vanghelie si-a inregistrat candidatura la Biroul Electoral al Sectorului 5. El si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 5 din partea Partidului Dreptatii Sociale PDS), formatiune care o conduce de la inceputul acestei luni, dupa ce a fost exclus din PSD in 2014.

Cum si-a parcat Marian Vanghelie masina - FOTO

Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5 si actual candidat pentru aceeasi functie, si-a parcat masina pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati. Imaginile surprinse cu autoturismullui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2732 seconds )