Libnet.ro
UNICEF

09:30

Societatea civila a oprit ascensiunea lui Marian Munteanu

Adevărul Adevărul,
Societatea civila a oprit ascensiunea lui Marian Munteanu

In sfarsit, o veste buna, as putea sa spun chiar foarta buna in viata publica romaneasca si care ne da sperante ca nu este totul pierdut pentru democratie. Presiunile exercitate de societatea civila l-au determinat pe Marian Munteanu sa se retraga din cursa pentru Primaria capitalei. continuă pe Adevărul

Dosar de Politician: Marian Munteanu este businessman din 1991, dar toate firmele sale au intrat in faliment (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre afacerile lui Marian Munteanu si ale fratelui sau, Bogdan Munteanu. Marian Muntenu, fosta propunere a PNL pentru Primaria.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Marian Munteanu: Nu mi-e frica. Eu doresc o solutie buna, pentru ca nu am venit sa candidez pentru mine

Liderii PNL se reunesc intr-o sedinta foarte importanta, in urma careia vor decide daca Marian Munteanu mai ramane sau nu candidatul sustinut la Primaria Capitalei. Marian Munteanu particip.

Declaratiile unei foste colege a lui Marian Munteanu

Romanita Constantinescu, fosta colega de facultate a lui Marian Munteanu, vorbeste intr-o postare pe Facebook despre comportamentul acestuia in facultate si la Revolutie. Ea afirma ca l-a cunoscut pe Munteanu, in 22 decembrie 1989, la fantana din Piata Universitatii, unde Munteanu purta un bandaj, desi nu era ranit. Postarea este insotita de zeci de comentarii, printre care si ale unor persoane publice din Romania, cum ar fi Cristian Preda, Cezar Badescu si Adriana Saftoiu.

Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate. Nu, o sa o semnez. Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun fel de emotii, a spus Munteanu, la B1 Tv, intrebat daca a semnat declaratia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie sa o depuna. Vineri, el sustinea ca a semnat declaratia de integritate, intrebat in acest sens. Am semnat mai multe hartii, a afirmat Munteanu, potrivit Agerpres.

Cartianu, amintiri cu Marian Munteanu: Inginera din comuna mi-a zis: Cu latosul ala te afisezi in Piata Universitatii? Ti-ai facut de ras parintii si satul!

Jurnalistul Grigore Cartianu a povestit cum s-a transformat Marian Munteanu pentru el din simbolul Universitatii intr-o mare dezamagire. Cartianu spune ca a fost blamat de de catre consatenii sai pentru ca s-a asociat cu Marian Munteanu.

Adriana Saftoiu: Textele lui Marian Munteanu li se par insuficiente colegilor mei. Sunt furioasa!

Prim-vicepresedintele PNL, Adrian Saftoiu, le-a spus fostilor sai colegi din Liga Studentilor ca este furioasa pentru decizia partidului de a-l desemna pe Marian Munteanu candidatul PNL la Primaria Capitalei, aratand ca liberalii vor mai mult decat niste texte semnate de Munteanu.

EXCLUSIV Legatura lui Marian Munteanu cu Securitatea, avandu-l ca tinta pe Petre Tutea

In timp ce era student, Marian Munteanu, care si-a retras, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Capitalei din partea PNL, a facut parte din echipa care i-a fost alaturi lui Petre Tutea. Din pacate, prietenia lui Munteanu, dar si a celorlalti studenti din echipa sa cu batranul filosof nu a tinut decat cateva luni, pana cand Securitatea a intrat pe fir.

Marian Munteanu: Am consimtit sa imi retrag candidatura de la Primaria Capitalei. Sunt convins ca PNL va gasi o solutie pentru a pastra unitatea echipei (VIDEO)

Marian Munteanu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL, ca isi retrage candidatura de la functia de primar general al Capitalei. Munteanu a inceput prin a.

Romania Curata a solicitat oficial de la CNSAS dosarul lui Marian Munteanu

ACTUALIZARE 12;36 Colegiul CNSAS discuta in sedinta de joi solicitarile PNL si SAR privindu-l pe Munteanu Colegiul CNSAS va discuta in sedinta de joi solicitarile PNL si SAR privindu-l pe Marian Munteanu, insa verificarile ar putea dura si o luna, a declarat pentru Mediafax, Dinu Zamfirescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )