Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un soldat american a produs un accident grav pe drumul spre Poiana Brasov

Hotnews Hotnews,
 Un soldat american a produs un accident grav pe drumul spre Poiana Brasov

Un soldat american aflat in vacanta la Brasov a produs, marti seara, un accident grav intre Brasov si Poiana Brasov, dupa ce a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un autoturism care circula regulamentar, o tanara de 22 de ani fiind grav ranita, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Accident rutier pe drumul spre Poiana Brasov, provocat de un soldat american beat

Un accident rutier a avut loc, marti seara, pe drumul spre Poiana Brasov, provocat de un soldat american aflat sub influenta bauturilor acoolice, potrivit Adevarul. Conducatorul de la volanul unui Jeep, un.

FOTO Un soldat american beat, la volanul unui jeep, a provocat un accident pe drumul de Poiana Brasov

Un accident rutier soldat cu doua victime a avut loc, marti seara, pe drumul spre Poiana Brasov, la Belvedere. VInovat de accident este un soldat amerian de culoare.

Cine sunt victimele accidentului provocat de soldatul american pe drumul spre Poiana Brasov

In urma accidentului produs marti seara pe drumul spre Poiana Brasov, din cauza unui soldat american baut, doua persoane au fost ranite.

FOTO Soldatul american care a provocat un accident la Poiana Brasov avea o alcoolemie foarte mare. Fata accidentata este in stare grava, la reanimare

Un soldat americat a provocat un accident grav marti seara, pe drumul spre Poiana Brasov. in urma impactului, doua persoane au fost ranite.

Un nou caz Teo Peter? Ambasada SUA comenteaza accidentul provocat de un soldat american beat: Vom coopera pe deplin la ancheta

Ambasada Statelor Unite a transmis pentru Gandul ca SUA sunt la curent cu accidentul care a avut loc marti seara si care a fost cauzat de un soldat american aflat sub influenta bauturilor alcoolice si ca vor.

Accident grav la intrarea in Bucuresti: O masina a intrat intr-un zid al pasajului Baneasa

Un accident grav s-a petrecut duminica dimineata la intrarea in Capitala, la intrarea in pasajul Baneasa, informeaza B1 TV. Doua masini s-au tamponat, iar soferita unei masini a intrat in capul pasajului din.

Accident grav pe DN1. Opt raniti, printre care si doi copii

Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 1. Doua autovehicule s-au ciocnit intre ele, unul dintre acestea fiind proiectat intr-o alta masina,.

Accident grav pe Centura Capitalei. Sase persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, duminica dimineata, pe Centura Capitalei. Doua autoturisme s-au ciocnit, cei doi soferi fiind transportati la spital cu un elicopter SMURD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )