Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solutie temporara controversata pentru Grecia: Finantare de la Mecanismul European de Stabilizare Financiara

B1 B1,
Solutie temporara controversata pentru Grecia: Finantare de la Mecanismul European de Stabilizare Financiara

Solutia temporala gasita de Comisia Europeana pentru finantarea pe termen scurt a Greciei este extrem de controversata pentru ca banii ar urma sa vina din Mecanismul European de Stabilizare Financiara, un fond. continuă pe B1

Mecanismul European de Stabilitate va contribui cu 40-50 de miliarde de euro la noul plan de asistenta acordat Greciei

Mecanismul European de Stabilitate ESM) va contribui cu o suma cuprinsa intre 40 si 50 de miliarde de euro la cel de-al treilea plan de asistenta pe trei ani acordat Greciei, a carui valoare totala este.

Londra se opune includerii fondurilor britanice in programul de asistenta pentru Grecia

Ministrul britanic de finante, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a include fonduri britanice in noul program de asistenta financiara internationala pentru Grecia,.

Document oficial al Eurogrup: Un eventual program de asistenta financiara pentru Grecia, estimat la 82-86 miliarde de euro

Un eventual nou program de asistenta financiara pentru Grecia este estimat la 82-86 miliarde de euro, se arata in documentului oficial al Eurogrup transmis duminica liderilor statelor membre ale zonei euro,.

Londra va face tot posibilul pentru ca fondurile britanice sa nu fie incluse in noul program de asistenta financiara pentru Grecia

Ministrul britanic de finante, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a include fonduri britanice in noul program de asistenta financiara internationala pentru Grecia,.

in ce consta noul acord pentru Grecia. Mingea, in terenul lui Tsipras

Dupa aproximativ 17 ore de negocieri, Grecia si creditorii sai au ajuns la un acord care a fost acceptat in mod unanim de Eurogrup.

Surse: Eurogrupul are o lista de conditii suplimentare pentru Grecia

Mai multe surse europene au declarat pentru AFP si Reuters ca Eurogrupul a redactat o lista cu cerinte suplimentare pe care Grecia trebuie sa le indeplineasca in vederea inceperii negocierilor pentru cel de al.

intalnire-cheie pentru Grecia. Ministrii de Finante din Zona Euro dezbat planul de reforme propus de guvernul elen

Ministrii de Finante din Zona Euro dezbat astazi planul de reforme propus de guvernul elen, intr-o prima intalnire-cheie pentru soarta Greciei. Daca masurile vor fi considerate credibile, Grecia are sanse sa.

Eurogrupul vrea sa negocieze un al treilea program de ajutor pentru Grecia

Ministrii Economiei si Finantelor din zona euro se reunesc din nou, sambata, pentru a incerca sa ajunga la un acord cu Grecia, care sa permita ca aceasta sa ramana in zona euro si sa inceapa negocierile pentru un al treilea program de ajutor, cu care sa iasa din blocajul financiar.

Lideri de la Praga: Republica Ceha refuza sa garanteze un posibil imprumut pentru Grecia

Premierul ceh Bohuslav Sobotka si ministrul de Finante Andrej Babis au declarat ca Republica Ceha nu doreste sa garanteze un posibil imprumut pentru statul elen si ca nu ii va acorda niciun credit direct,.

Actiunile europene cresc puternic dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )