Libnet.ro
UNICEF

08:00

Somajul din Marea Britanie a scazut la minimul ultimilor cinci ani, sub 7%

B1 B1,
Somajul din Marea Britanie a scazut la minimul ultimilor cinci ani, sub 7%

Rata somajului din Marea Britanie a scazut in februarie sub nivelul de 7%, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani. Scaderea a avut loc datorita redresarii economice puternice care mareste probabilitatea. continuă pe B1

Marea Britanie: preturile locuintelor au scapat de sub control in Londra

Inflatia anualizata din Marea Britanie a scazut in martie la 1,6%, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, in timp ce preturile locuintelor au urcat cu 9,1% in ultimul an, crestere generata in principal de piata din Londra, unde se.

Victor Spirescu, primul roman sosit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor de munca, promoveaza un partid proeuropean

Victor Spirescu, primul roman sosit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii pentru imigranti, devenit celebru datorita atentiei oferite de mass-media, se implica in viata politica si este cofondatorul unui partid proeuropean, alaturi de alti rezidenti romani din Regat. Acesta sustine noua formatiune in calitate de imagine a partidului.

FOTO Un salon de coafura din Marea Britanie, motiv de iritare pentru Coreea de Nord, din cauza unui poster cu liderul Kim Jong-un

Coreea de Nord, unde cetatenii ar fi primit ordin sa poarte aceeasi coafura precum cea a liderului suprem, a inceput sa dea ordine si cetatenilor altor tari.

Opt romani, pusi sub acuzare in Marea Britanie dupa ce au furat bijuterii in valoare de 1,2 milioane de lire

Cei opt cetateni romani au furat bijuteriile in noaptea de vineri spre sambata de la centrul comercial Lakeside din Essex, iar anchetatorii britanici cred ca acest jaf are legatura cu un altul, care a avut loc in noapte de sambata spre duminica intr-un magazin din apropiere, modul de operare fiind similar.

SUA condamna zborurile efectuate de un avion de vanatoare rus in apropierea navei USS Donald Cook din Marea Neagra

Un avion de vanatoare rus a efectuat in cursul weekendului zboruri repetate, la altitudine joasa si la mica distanta, in apropierea unei nave militare americane aflate in Marea Neagra, a informat luni Pentagonul, condamnand actiunea Rusiei, in contextul tensiunilor crescande intre Washington si Moscova ca urmare a crizei din Ucraina, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )