Libnet.ro
UNICEF

14:30

Somalia: Zeci de soldati au fost ucisi intr-un atac al militiilor shebab

B1 B1,
Somalia: Zeci de soldati au fost ucisi intr-un atac al militiilor shebab

Zeci de soldati au fost ucisi vineri in Somalia intr-un atac comis de islamisti ai militiilor shebab, la o baza a fortei Uniunii Africane. Luptele au fost cele mai violente inregistrate vreodata in zona, comb. continuă pe B1

Siria: Cel putin 10 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi intr-un raid al regimului asupra unei moschei

Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO) a anuntat ca cel putin zece civili, printre care doi copii, au fost omorati luni si alti 20 au fost raniti intr-un bombardament aerian efectuat de aviatia.

Luptator SI, ucis intr-un atac in Irak

Un luptator din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI) suspectat de implicare in atacul de la Consulatul Statelor Unite din orasul libian Benghazi, din anul 2012, a fost ucis intr-un atac aerian in Irak, a anuntat Pentagonul.

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

Un recrutor al Statului Islamic a fost ucis intr-un raid asupra Irakului

Steve Warren, purtatorul de cuvant al Pentagonului, a anuntat ca un important recrutor al gruparii jihadiste Statul Islamic a fost ucis intr-un raid efectuat de avitatia Statelor Unite pe 15 iunie la Mosul, in.

Zeci de persoane ucise si ranite in urma unui atac sinucigas comis de o femeie kamikaze in Nigeria

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si circa 50 au fost ranite luni, intr-un atac sinucigas comis de o femeie kamikaze la Maiduguri, fieful islamistilor din Boko Haram in nord-estul Nigeriei, potrivit AFP.

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC.

Cea mai veche fosila de om din Europa are circa 40.000 de ani si a fost descoperita intr-o pestera din Romania: Analizele genetice arata ca stramosul sau a fost Neaderthalian

Cea mai veche fosila de om din Europa a fost gasita in Romania. Este vorba despre un maxilar uman, vechi de aproximativ 40. 000 de ani care a fost descoperit in Pestera cu Oase din sud-vestul Romaniei. Analiza.

Un om a murit si mai multi au fost raniti intr-un atentat comis la o uzina din Franta. Unul dintre atacatori si-a declarat apartenenta la Statul Islamic (VIDEO)

Un atentat probabil jihadist a fost comis la o uzina de gaz industrial din Saint-Quentin-Fallavier, aproape de Lyon, informeaza Mediafax. Un cadavru decapitat a fost gasit in apropiere. Un om a murit si mai multi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )