Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sondaj INSCOP: Peste 80% dintre romani cred ca pedepsele pentru viol NU sunt aspre

România Liberă România Liberă,
Sondaj INSCOP: Peste 80% dintre romani cred ca pedepsele pentru viol NU sunt aspre

Peste 80% dintre romani sunt de parere ca pedepsele pentru viol sunt prea blande si ar trebui marite, se arata intr-un sondat INSCOP. continuă pe România Liberă

Peste 56% dintre romani cred ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati. Aproape un sfert cred ca acestia vin sa destabilizeze Europa - sondaj INSCOP

Mai mult de jumatate dintre romani cred ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati si ca acestia nu ar trebui sa se stabileasca in Romania, conform unui sondaj INSCOP, citat de Agerpres.

INSCOP: Peste 80% dintre romani cred ca pedepsele pentru viol sunt prea blande si ar trebui inasprite

Potrivit unui barometru Inscop, peste 80% dintre romani sunt de parere ca pedepsele pentru viol sunt prea blande si ca ar trebui inasprite, relateaza Agerpres. Potrivit sondajului, 95,4% dintre romani au auzit.

INSCOP: 56,2% dintre romani cred ca tara noastra ar trebui sa primeasca refugiati

Peste jumatate dintre romani sunt de parere ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati si ca acestia nu ar trebui sa se stabileasca in Romania, conform datelor unui sondaj INSCOP. 56,2% dintre.

SONDAJ Un sfert dintre romani cred ca vina pentru violul din Vaslui este impartita intre autori si victima

Un sondaj de opinie INSCOP realizat la comanda Adevarul arata ca cei mai multi dintre romani cred, in continuare, ca cei sapte tineri acuzati de violul de la Vaslui poarta intreaga vina pentru fapta, insa un sfert dintre respondeti sustin ca victima are partea ei de vinovatie.

Sondaj INSCOP: Ce cred Romanii despre primirea refugiatilor sirieni

Mai mult de jumatate dintre cetatenii romani sunt de parere ca Romania nu ar trebui sa primeasca refugiati. Totodata, romanii nu sunt de acord cu stabilirea definitiva a refugiatilor in Romania, potrivit unui sondaj INSCOP.

STUDIU: Peste 80% dintre romani se uita zilnic la televizor. Majoritatea prefera stirile si filmele

Stirile si productiile High Definition sunt preferatele romanilor, care se uita la televizor, in fiecare zi, in proportie de peste 80%. O arata un studiu realizat de compania SES Astra Romania si intitulat.

Jumatate dintre romani au probleme la coloana vertebrala. Care este principala cauza

Cel putin jumatate dintre romani au probleme la coloana vertebrala, cele mai multe suferinte fiind cauzate de obezitate.

SONDAJ INSCOP: UNPR a ajuns in preajma pragului electoral

Daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, PNL ar obtine 42% din totalul voturilor, iar PSD 35%, arata Barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul.

SONDAJ INSCOP Romanii ii accepta pe refugiati, dar sa stea in ograda altora

Noua serie de sondaje INSCOP Research realizate la comanda ziarului Adevarul incepe cu un subiect de mare actualitate: relatia romanilor cu valul migrator care zguduie Europa de cateva luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )