Libnet.ro
UNICEF

19:30

SONDAJ Un sfert dintre romani cred ca vina pentru violul din Vaslui este impartita intre autori si victima

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Un sfert dintre romani cred ca vina pentru violul din Vaslui este impartita intre autori si victima

Un sondaj de opinie INSCOP realizat la comanda Adevarul arata ca cei mai multi dintre romani cred, in continuare, ca cei sapte tineri acuzati de violul de la Vaslui poarta intreaga vina pentru fapta, insa un sfert dintre respondeti sustin ca victima are partea ei de vinovatie. continuă pe Adevărul

Peste 56% dintre romani cred ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati. Aproape un sfert cred ca acestia vin sa destabilizeze Europa - sondaj INSCOP

Mai mult de jumatate dintre romani cred ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati si ca acestia nu ar trebui sa se stabileasca in Romania, conform unui sondaj INSCOP, citat de Agerpres.

Sondaj INSCOP: Peste 80% dintre romani cred ca pedepsele pentru viol NU sunt aspre

Peste 80% dintre romani sunt de parere ca pedepsele pentru viol sunt prea blande si ar trebui marite, se arata intr-un sondat INSCOP.

INSCOP: Peste 80% dintre romani cred ca pedepsele pentru viol sunt prea blande si ar trebui inasprite

Potrivit unui barometru Inscop, peste 80% dintre romani sunt de parere ca pedepsele pentru viol sunt prea blande si ca ar trebui inasprite, relateaza Agerpres. Potrivit sondajului, 95,4% dintre romani au auzit.

INSCOP: 56,2% dintre romani cred ca tara noastra ar trebui sa primeasca refugiati

Peste jumatate dintre romani sunt de parere ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati si ca acestia nu ar trebui sa se stabileasca in Romania, conform datelor unui sondaj INSCOP. 56,2% dintre.

STUDIU: Un sfert dintre utilizatorii de smartphone din Romania folosesc zilnic aplicatia WhatsApp

Un sfert dintre utilizatorii de smartphone din Romania acceseaza, zilnic, aplicatia WhatsApp. Cei mai multi dintre utilizatori 40%) sunt inregistrati in Bucuresti, potrivit unui studiu de specialitate. in.

Jumatate dintre romani au probleme la coloana vertebrala. Care este principala cauza

Cel putin jumatate dintre romani au probleme la coloana vertebrala, cele mai multe suferinte fiind cauzate de obezitate.

Peste 75 % dintre romani au smartphone. Ce NU lipseste din gospodariile din Romania

Din gospodariile din Romania nu lipsesc tabletele, smartphone-urile si laptopurile. Astfel, potrivit unui studiu al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), aproximativ 36% din gospodariile din Romania detin o tableta sau mai multe, 73% au cel putin un smartphone, iar 55% laptopuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )