Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea in turul 3 la Roland Garros dupa o evolutie incantatoare

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea in turul 3 la Roland Garros dupa o evolutie incantatoare

Cap de serie numarul 26, Sorana Cirstea si-a respectat statutul de favorita impotriva braziliencei Teliana Pereira si a invins-o pe aceasta in doua seturi. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Alisa Kleibanova

Romanca Simona Halep s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in runda inaugurala de rusoaica Alisa Kleibanova. Halep, cap de serie numarul 4, a trecut de Kleibanova cu scorul de 6-0,.

Florin Mergea, in turul doi la dublu, la Roland Garros, dupa ce a eliminat favoritii numarul 8

Florin Mergea si coechipierul sau, Marin Draganja, s-au calificat in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros. Cei doi au trecut in prima runda de perechea Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numarul 8.

Dupa Niculescu, alte trei romance pot accede in turul doi la Roland Garros. Cand joaca Halep, Cadantu si Cirstea

Monica Niculescu a reusind o performanta notabila la Roland Garros, reusind sa se califice, in premiera, in turul secund al turneului de Mare Slem de la Paris. Pe langa Niculescu, Halep, Cadantu si Cirstea vor juca luni si marti pentru calificarea in turul secund.

Simona Halep, dupa ce a ajuns in turul trei la Roland Garros: Trebuia sa castig acest meci

Simona Halep si-a depasit cea mai buna performanta de la Roland Garros, jucatoarea din Romania calificandu-se in turul trei. Favorita patru, Halep a trecut de Heather Watson 6-2, 6-4). A fost greu, am fost putin nervoasa, dar trebuia sa castig. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde, a declarat Halep la finalul partidei.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea, la Roland Garros

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al turneului de mare slem de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu 6-2, 7-5, pe Teliana Pereira Brazilia). Cirstea, cap de serie numarul 26, a trecut de Pereira, locul 94 .

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea in turul 2 (dupa ora 17:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il disputa cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Tenis: Sorana Cirstea s-a calificat in turul trei la Roland Garros

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Cirstea a invins-o, in turul doi, cu.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea in turul 2

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il disputa cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

Simona Halep si Sorana Cirstea evolueaza joi in turul al doilea la Roland Garros

Tenismenele Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, cap de serie 26, evolueaza joi in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros. Simona Halep o va intalni in turul al doilea pe .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )