Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea. Analizez oportunitatea sesizarii institutiilor internationale

B1 B1,
Sorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea. Analizez oportunitatea sesizarii institutiilor internationale

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a declarat ca stenogramele aparute in presa, vineri, nu fac decat sa confirme ca a respectat legea. Acesta a spus ca un procuror care participa alaturi de premierul Victor. continuă pe B1

Sorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a declarat ca stenogramele aparute in presa vineri nu fac decat sa confirme ca a respectat legea. Acesta a spus ca un procuror care participa alaturi de premierul Victor Ponta.

BLEJNAR: Stenogramele confirma ca am respectat legea, pot sesiza institutii internationale.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a declarat ca stenogramele aparute in presa nu fac decat sa confirme ca a respectat legea si spune ca un procuror care participa alaturi de premierul Ponta la raliu nu are legitimitate, anuntand totodata ca ar putea sesiza institutii internationale. Aparitia acestor stenograme nu face decat sa confirme inca o data ca atunci cand am ocupat functia de presedinte al ANAF am respectat LEGEA, actionand in interesul natiunii romane si al institutiei pe care am .

Blejnar: Stenogramele confirma, inca o data, ca am respectat legea

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a declarat agentiei Mediafax ca stenogramele aparute in presa nu fac decat sa confirme ca a respectat legea si spune ca un procuror care participa alaturi de premierul Ponta.

UPDATE Inspectia Judiciara a CSM s-a sesizat din oficiu in cazul stenogramelor convorbirilor lui Blejnar/ Sorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea. Pot sesiza institutii internationale

Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii s-a sesizat din oficiu cu privire la aparitia in mass-media a stenogramelor efectuate in dosarul penal in care s-a dispus trimiterea in judecata a fostului sef ANAF Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, precizeaza CSM intr-un comunicat de presa. UPADTE Fostul sef al ANAF a declarat agentiei Mediafax. ca stenogramele aparute in presa nu fac decat sa confirme ca a respectat legea si spune ca un procuror care participa alaturi de premierul Ponta la raliu nu are legitimitate, anuntand totodata ca ar putea sesiza institutii internationale.

Surse: Stenogramele I si II ale interceptarilor telefonice dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu

HotNews a intrat in posesia stenogramelor 1 si 3 ale interceptarilor telefonice dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu. In prima convorbire, Blejnar suna la presedintie ca sa se intereseze in ce forma poate sa-i trimita un material. Din cea de-a treia convorbire aflam ca Blejnar vroia sa-i ceara presedintelui un sfat, dar acesta il trimite sa discute mai intai cu autoritatile care pot lua decizii: premierul si ministrul de finante. Blejnar: Domnule presedinte, as dori sa discut si eu cu dumneavoastra un minut. Basescu: Deci discuta neaparat cu premierul, cu ministrul de Finante si dupa ce ei au o idee, daca vreti o parere de la mine, bine, daca nu. , se arata in stenograma.

Vasile Marica apare in stenogramele din dosarul fostului sef al ANAF, Sorin Blejnar

Traian Basescu este primul presedinte al Romaniei interceptat de DIICOT, iar in stenogramele din dosarul fostului sef al Fiscului Sorin Blejnar apar nume cu rezonanta. Liderul sindical Vasile Marica discuta cu.

INTERCEPTARE TRAIAN BASESCU- SORIN BLEJNAR. VEZI Raspunsul Administratiei Prezidentiale.

Administratia Prezidentiala a dat un raspuns, vineri seara, referitor la aparitia in presa a interceptarii unor convorbiri telefonice dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Sorin Blejnar. In comunicatul de presa remis Romania libera, Administratia Prezidentiala confirma autenticitatea stenogramei. Este vorba despre trei interceptari telefonice dintre domnul presedinte Traian Basescu si domnul Sorin Blejnar; .

CSM cauta sursa stenogramelor aparute in dosarul lui Sorin Blejnar

Inspectia Judiciara cauta sursa stenogramelor aparute in dosarul in care este trimis in judecata fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar. Toti cei implicati in cercetarea cazului sunt verificati de Consiliul.

Sorin Blejnar se ocupa personal de angajarile din vami

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, se ocupa personal si de angajarile din vami. Interceptarile din dosarul Motorina arata cum Blejnar numea sefii din vami dupa bunul plac. Iar ordinele plecau de la.

Cum il santaja Sorin Blejnar pe seful Vamii Albita

Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF mai apare intr-o interceptare in care il santaja pe seful Vamii Albita,Emil Bordeianu. Acesta se afla in Bucuresti si avea o problema cu comisionarii din vama vasluiana care numai vroiau sa presteze gratuit. Interceptarea se afla in dosarul lui Blejnar de la Tribunalul Brasov si afost obtinuta de money. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )