Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sorin Frunzaverde, audiat la DNA

România Liberă România Liberă,
Sorin Frunzaverde, audiat la DNA

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a ajuns in jurul orei 11 la sediul DNA din Bucuresti pentru a fi audiat in legatura cu perchezitiile procurorilor DNA de joi de la sediul Consiliului Judetean pe care il conduce. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, audiat la DNA in urma perchezitiilor de joi

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul in care procurorii au facut, joi, perchezitii la locuinta acestuia si la sediul Consiliului.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a ajuns vineri la DNA. El este citat pentru a fi audiat in dosarul in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie care ar fi fost comise in.

Sorin Frunzaverde, audiat la Directia Nationala Anticoruptie (VIDEO)

Sorin Frunzaverde este audiat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Acesta nu a facut nico precizare in fata jurnalistilor. Frunzaverde a venit insotit de un avocat.

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, la DNA

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a ajuns, in aceasta dimineata la sediul central al DNA, insotit de avocatul sau, ne-au spus surse judiciare.

UPDATE Sorin Frunzaverde, cercetat sub control judiciar/ DNA: Frunzaverde si-a folosit influenta in scopul obtinerii mai multor voturi la prezidentialele din 2014

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, este cercetat de procurorii DNA sub control judiciar, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit acestora, el este urmarit penal pentru instigare la santaj si folosirea influentei. Frunzaverde a fost vineri la DNA pentru a fi audiat si pentru a i se comunica acuzatiile.

Perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin si la locuinta lui Sorin Frunzaverde

Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, precum si la locuinta lui Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului, informeaza B1 TV. Contectat de B1 TV, Sorin.

Seful CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sub control judiciar, pentru coruptie

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a ajuns in jurul orei 11 la sediul DNA din Bucuresti pentru a fi audiat in legatura cu perchezitiile procurorilor DNA de joi de la sediul Consiliului Judetean pe care il conduce.

UPDATE Perchezitii DNA la Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin. Baronul nu a fost gasit acasa

Procurorii DNA au descins, joi dimineata, la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin si la locuinta lui Sorin Frunzaverde.

Ce a spus Sorin Frunzaverde despre perchezitiile DNA de la CJ Caras-Severin

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, a declarat, joi, dupa terminarea perchezitiilor care au avut loc la sediul CJ, ca nu se poate vorbi de presiuni pe care le-ar fi exercitat asupra primarilor in timpul campaniei prezidentiale .

FOTO. Cine este Sorin Frunzaverde, seful CJ Caras-Severin. Ce spunea despre DNA si lupta anticoruptie

Sorin Frunzaverde a intrat in politica la inceputul anului 1990, ajungand in anul 1993 presedintele Partidului Democrat, functie pe care a detinut-o pana in anul 2012, cand a ales sa paraseasca acest partid pentru a se inscrie in PNL. Din data de 7 aprilie 2012 ocupa functia de vicepresedinte al PNL la nivel national.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )