Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE Perchezitii DNA la Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin. Baronul nu a fost gasit acasa

Adevărul Adevărul,
UPDATE Perchezitii DNA la Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin. Baronul nu a fost gasit acasa

Procurorii DNA au descins, joi dimineata, la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin si la locuinta lui Sorin Frunzaverde. continuă pe Adevărul

Ce a spus Sorin Frunzaverde despre perchezitiile DNA de la CJ Caras-Severin

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, a declarat, joi, dupa terminarea perchezitiilor care au avut loc la sediul CJ, ca nu se poate vorbi de presiuni pe care le-ar fi exercitat asupra primarilor in timpul campaniei prezidentiale .

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, arest la domiciliu (VIDEO)

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, va fi plasat in arest la domiciliu in dosarul de fraudare a banilor publici, potrivit deciziei de joi seara a Curtii de Apel Iasi, informeaza B1.

Sorin Frunzaverde spune ca perchezitiile la locuinta sa vizeaza turul doi al alegerilor prezidentiale

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, la locuinta si la biroul caruia procurorii anticoruptie fac, asrazi dimineata, perchezitii, a declarat ca a fost informat ca ancheta ar avea legatura cu turul al doilea al alegerilor.

Sorin Frunzaverde: Ce presiuni puteam face eu in al doilea tur al alegerile prezidentiale de anul trecut? Nu inteleg ce puteam face penal

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, a decalarat dupa perchezitiile de joi de la sediul CJ, ca nu poate fi vorba despre presiuni exercitate de el asupra primarul in timpul campaniei.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, afla miercuri daca va ajunge dupa gratii

Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi, va afla miercuri daca ajunge dupa gratii. Magistratii de la Curtea de Apel Iasi vor judeca recursul procurorilor de la filiala locala a DNA impotriva masurii.

Primarul Timisoarei, catre presedintele Consiliului Judetean Timis, un pupacios renumit: Sa nu ma mai pupi niciodata

Dialog halucinant intre fostii lideri ai USL Timis, primarul liberal al Timisoarei, Nicolae Robu, si presedintele CJ Timis, social-democratul Titu Bojin. intr-o emisiune de la un post de televiziune local, Robu i-a spus, nervos, lui Bojin, renumit in Timisoara pentru ca pupa in stanga si in dreapta, sa nu il mai pupe cand se vad.

Perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin si la locuinta lui Sorin Frunzaverde

Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, precum si la locuinta lui Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului, informeaza B1 TV. Contectat de B1 TV, Sorin.

Sorin Frunzaverde: Nu inteleg ce puteam face penal la alegeri

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a declarat joi, la finalizarea perchezitiilor care au avut loc la sediul CJ, ca nu se poate vorbi de presiuni pe care le-ar fi exercitat .

UPDATE Perchezitii la CJ Caras Severin si acasa presedintele institutiei, Sorin Frunzaverde. Seful CJ: Perchezitiile vizeaza turul doi al alegerilor prezidentiale

Procurorii fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, si la locuinta acestuia, transmite Digi24. Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat preventiv miercuri seara, fiind acuzat de trafic de influenta. UPDATE 1: Perchezitiile au loc in legatura cu turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat Frunzaverde pentru Mediafax.

UPDATE Cristian Adomnitei, plasat in arest la domiciliu: Sunt socat, ma voi suspenda din functiile detinute in PNL

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, arestat la domiciliu, joi seara, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a declarat ca se va suspenda din functiile detinute in PNL, adaugand ca se simte socat si dezamagit de decizia Curtii de Apel Iasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )