Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sorin Frunzaverde, condamnat la doi ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Sorin Frunzaverde, condamnat la doi ani de inchisoare

Sorin Frunzaverde a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de influenta, in dosarul alegerilor prezidentiale. Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, liberalul. continuă pe Antena3

Sorin Frunzaverde, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul alegerilor prezidentiale

Sorin Frunzaverde a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de influenta, in dosarul alegerilor prezidentiale. Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, liberalul.

Alegerile din 2014 i-au adus o condamnare cu suspendare lui Sorin Frunzaverde

Sorin Frunzaverde a fost condamnat vineri de judecatorii de la Caras-Severin la doi ani de inchisoare cu suspendare. Frunzaverde a fost interceptat de procurori in timp ce le spunea subalternilor sa-i convinga pe edilii din judet sa il voteze pe Klaus Iohannis, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Sorin Frunzaverde, condamnat la inchisoare cu suspendare in dosarul legat de alegerile prezidentiale

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde PNL), a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosire a influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, in dosarul vizand alegerile prezidentiale din 2014, decizia Tribunalului Caras-Severin nefiind definitiva, transmit surse din presa.

Sorin Frunzaverde - doi ani de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al Consiliului Jiudetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, a fost condamnat,vineri, la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Regele alcoolului, condamnat la 9 ani de inchisoare. Judecatorii au pus sechestru pe toate proprietatile sale

Titus Iliuta, supranumit regele alcoolului a fost condamnat miercuri la 9 ani de inchisoare pentru o colectie intreaga de infractiuni, toate economice. De asemenea, judecatorii au cerut sechestru pe toate proprietatile sale, castigurile lui Iliuta prin evaziune fiscala fiind de 3,2 milioane de lei.

VIDEO Costel Tulitu, fostul primar al orasului Bechet, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu

Costel Tulitu, fostul primar al orasului Bechet, a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea a 6 infractiuni de abuz in serviciu, trei in forma continuata si 4 infractiuni de conflict de interese.

Solomon Wigler, fostul consilier al lui Sorin Oprescu, condamnat in al doilea dosar de coruptie. Spaga de 25.000 de euro, confiscata

Solomon Wigler, fost consilier al lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Bucuresti la 1 an si 4 luni de inchisoare, pentru trafic de influenta. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Ionleas Carpaci, condamnat la peste 10 ani de inchisoare pentru tepe imobiliare cu acte false. Notarii si functionarii care i-au legalizat falsurile au scapat ieftin

Curtea de Apel Timisoara a emis prima sentinta intr-un dosar de inselaciune in care au fost judecate 10 persoane, cap de afis in acest dosar fiind unul din cei mai bogati romi din Timisoara, Ionelas Carpaci. Notarii la care au fost legalizate falsurile mafiei imobiliare au scapat ieftin: unul dintre notari nu a pati nimic, iar altul a primit un avertisment.

Indiana Jones din Neamt: a gasit sapte comori in doi ani si a dus la muzeu peste 1.000 de monede vechi

Marius Irimia, un tanar pasionat de cautarea vestigiilor istorice, a scos la lumina 1000 de denari imperiali romani in decurs de numai doi ani. Pentru descoperirile facute cu ajutorul detectorului de metale acesta a fost recompensat de autoritati.

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, condamnat la un an si 4 luni inchisoare

Solomon Wigler, fost consilier al lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti la un an si patru luni inchisoare pentru trafic de influenta, dupa ce a primit aproximativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )