Libnet.ro
UNICEF

15:31

Sorin Frunzaverde - doi ani de inchisoare cu suspendare

România Liberă România Liberă,
Sorin Frunzaverde - doi ani de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al Consiliului Jiudetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, a fost condamnat,vineri, la doi ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe România Liberă

Alegerile din 2014 i-au adus o condamnare cu suspendare lui Sorin Frunzaverde

Sorin Frunzaverde a fost condamnat vineri de judecatorii de la Caras-Severin la doi ani de inchisoare cu suspendare. Frunzaverde a fost interceptat de procurori in timp ce le spunea subalternilor sa-i convinga pe edilii din judet sa il voteze pe Klaus Iohannis, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Sorin Frunzaverde, condamnat la inchisoare cu suspendare in dosarul legat de alegerile prezidentiale

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde PNL), a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosire a influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, in dosarul vizand alegerile prezidentiale din 2014, decizia Tribunalului Caras-Severin nefiind definitiva, transmit surse din presa.

Sorin Frunzaverde, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul alegerilor prezidentiale

Sorin Frunzaverde a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de influenta, in dosarul alegerilor prezidentiale. Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, liberalul.

Sorin Frunzaverde, condamnat la doi ani de inchisoare

Sorin Frunzaverde a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de influenta, in dosarul alegerilor prezidentiale. Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, liberalul.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat in urma unui atac de cord

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, in varsta de 92 de ani, a fost spitalizat de urgenta joi dimineata si supus unei cateterizari cardiace, in urma unui atac de cord, relateaza Jerusalem Post in.

Fostul presedinte Shimon Peres a suferit un atac cardiac

Fostul presedinte israelian Shimon Peres a suferit joi un atac cardiac.

Indiana Jones din Neamt: a gasit sapte comori in doi ani si a dus la muzeu peste 1.000 de monede vechi

Marius Irimia, un tanar pasionat de cautarea vestigiilor istorice, a scos la lumina 1000 de denari imperiali romani in decurs de numai doi ani. Pentru descoperirile facute cu ajutorul detectorului de metale acesta a fost recompensat de autoritati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )