Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sorin Grindeanu: Tinta acestui Guvern este Romania normala, in care lucrurile sa fie asa cum e normal sa fie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorin Grindeanu: Tinta acestui Guvern este Romania normala, in care lucrurile sa fie asa cum e normal sa fie

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a afirmat, in discursul sau din Parlament, ca obiectivul Guvernului sau este Romania normala, care sa cuprinda toate tintele guvernarilor anterioare la un loc, promitand ca toate angajamentele facute. continuă pe Wall-Street Ro

Sorin Grindeanu a prezentat PROGRAMUL DE GUVERNARE in Parlament: Va propun o ROMANIE NORMALA, in care oamenii sa traiasca bine(VIDEO)

Sorin Grindeanu a prezentat miercuri in Parlament programul de guvernare si echipa pentru care alesii urmeaza sa dea un vot. Grindeanu a declarat ca tinta sa este o aceea de a construi o.

UDMR sustine noul GUVERN: Nu avem motive sa nu il votam pe Sorin GRINDEANU (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu are niciun motiv sa nu il voteze pe Sorin Grindeanu. Asteptam lista de guvern, programul de guvernare, sa fie convocat Parlamentul. in.

AVEM UN GUVERN MARIONETA. Basescu da de pamant cu Sorin Grindeanu: I-a anuntat Dragnea ministrii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu se declara rezoltat de noul guvern. Acesta sustine ca tara noastra va fi condusa de un Executiv marioneta, aratand faptul ca premierul Sorin Grindeanu nici.

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Palatul Victoria pentru a tine prima sedinta a noului Guvern. Ministrii s-au deplasat cu MICROBUZUL

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Palatul Victoria pentru a tine prima sedinta a noului Guvern, informeaza Agerpres. Oficialul a ajuns in jurul orei 20:00 insotit de liderul PSD, Liviu Dragnea,.

Raluca Turcan avertizeaza ca PNL nu voteaza Guvernul Grindeanu, intrucat componenta Cabinetului este o palma data romanilor

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat miercuri ca liberalii nu vor vota executivul condus de Sorin Grindeanu, sustinand ca echipa propusa este o palma data poporului roman si ca nu va fi un guvern al romanilor, ci al lui Liviu Dragnea.

Scrisoare de la tineri catre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Avand in vedere ca in aceste zile discutiile pentru formarea noului Guvern al Romaniei sunt in plina desfasurare, iar Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu gestioneaza impreuna procesul de finalizare a programului de guvernare si de formare a cabinetului pentru urmatorii 4 ani, le-am adresat acestora o solicitare in ceea ce priveste sectorul de tineret.

Recunosc, sunt fumator. imi este foarte GREU.... Sorin GRINDEANU, declaratii dupa ce a fost SURPRINS FUMAND in BIROU (VIDEO)

Sorin Grindeanu a fost surprins fumand in biroul lui Dragnea, desi legea interzice fumatul in spatiile publice inchise, inclusiv in institutiile publice. Recunosc, sunt fumator.

EXCLUSIV RL PRINT. Umbrele din averea premierului desemnat Sorin Grindeanu

Romania libera a descoperit mai multe neconcordante intre veniturile declarate si cele reale. Motivul: parintele lui Sorin Grindeanu a castigat in 2016 doar 145. 000 de lei, dar a cheltuit 180. 000 de lei.

Sorin Grindeanu cere Parlamentului sa ii voteze Cabinetul: Sevil Shhaideh era o varianta excelenta de premier. Nu este Guvernul meu sau al altcuiva, ci al Romaniei

Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor in care Guvernul condus de Sorin Grindeanu va fi supus votului de incredere al Parlamentului a inceput miercuri dupa-amiaza.

Sorin Grindeanu, PRIMELE DECLARATII dupa ce Parlamentul a votat GUVERNUL sau (VIDEO)

Sorin Grindeanu a facut cateva declaratii dupa votul de incredere pe care l-a primit in Parlament pentru Guvernul sau. Astazi, dupa acest vot, guvernul este guvernul Romaniei.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )