Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sorin Grindeanu cere Parlamentului sa ii voteze Cabinetul: Sevil Shhaideh era o varianta excelenta de premier. Nu este Guvernul meu sau al altcuiva, ci al Romaniei

România Liberă România Liberă,
Sorin Grindeanu cere Parlamentului sa ii voteze Cabinetul: Sevil Shhaideh era o varianta excelenta de premier. Nu este Guvernul meu sau al altcuiva, ci al Romaniei

Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor in care Guvernul condus de Sorin Grindeanu va fi supus votului de incredere al Parlamentului a inceput miercuri dupa-amiaza. continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor: UDMR a votat in unanimitate sustinerea guvernului Sorin Grindeanu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, la Parlament ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce au decis in unanimitate sa voteze, in cadrul plenului reunit de miercuri, programului de guvernare al PSD si cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

Kelemen Hunor: UDMR a votat in unanimitate sustinerea guvernului Sorin Grindeanu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti, la Parlament ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce au decis in unanimitate sa voteze, in cadrul plenului reunit de miercuri, programului de guvernare al PSD si cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

Washington Post: Sevil Shhaideh era sa fie primul-ministru de origine musulmana si femeie, dar un novice politic

Miercuri, in Washington Post a aparut numele lui Sevil Shhaideh nominalizata in guvernul Grindeanu pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala si pentru functia de vicepremier, chiar daca nu a reusit sa ajunga premierul Romaniei la prima nominalizare a PSD+ ALDE.

Patronul de la facemcurat.ro a ajuns ministrul Tineretului si Sportului in Guvernul PSD al lui Sorin Grindeanu

Marius Dunca este noul ministrul al Tineretului si Sportului, in cabinetul lui Sorin Grindeanu, desi initial Gabriel Petrea fusese propus pentru aceasta functie.

SCANDAL DE AMPLOARE in Comisia unde a fost audiata SEVIL SHHAIDEH! Ce s-a intamplat cu PMP (VIDEO)

Scandal de amploare in Comisia pentru Administratie Publica, unde a fost audiata Sevil Shhaideh. Alesii au protestat atunci cand li s-a cerut sa puna un numar limitat de intrebari, iar membrii.

UDMR sustine noul GUVERN: Nu avem motive sa nu il votam pe Sorin GRINDEANU (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu are niciun motiv sa nu il voteze pe Sorin Grindeanu. Asteptam lista de guvern, programul de guvernare, sa fie convocat Parlamentul. in.

Sevil SHHAIDEH a aparut, din NOU, in PRESA STRAINA! Era pe punctul sa devina PRIMA FEMEIE si totodata primul MUSULMAN prim-ministru al Romaniei

Sevil Shhaideh a aparut iarasi in presa americana, chiar daca nu a reusit sa ajunga premierul Romaniei, dar a fost nominalizata pentru functia de vicepremier si ministru al dezvoltarii.

Sevil Shhaideh le promite primarilor o lege care sa-i scape de raspundere penala

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat miercuri, la Parlament, ca raspunderea administrativa la nivelul competentelor aparatului de specialitate trebuie clarificata printr-un proiect de lege.

Sevil Shhaideh: Raspunderea administrativa trebuie clarificata printr-un proiect de lege

Sevil Shhaideh, propusa vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat miercuri, la Parlament, ca raspunderea administrativa la nivelul competentelor aparatului de specialitate trebuie clarificata printr-un.

Ministrul propus al Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, dupa audierea in comisia de specialitate: Am primit aviz pozitiv. Mergem la treaba

Sevil Shhaideh, propusa ca ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei, a primit, miercuri, avizul favorabil al comisiei de specialitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )