Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sorin Oprescu a dat gratuit un sediu companiei Hexi Pharma; Spitalul Universitar a platit 20% din costurile de productie ale companiei in 1994 - 2005

Adevărul Adevărul,
Sorin Oprescu a dat gratuit un sediu companiei Hexi Pharma; Spitalul Universitar a platit 20% din costurile de productie ale companiei in 1994 - 2005

Sorin Oprescu a semnat in 1994 un contract prin care pune la dispozitie companiei Hexi Pharma, fara chirie, un spatiu de productie in incinta Spitalului Universitar, in perioada in care fostul edil-sef al Capitalei a fost director al institutiei, relateaza Romania Curata si Digi24. Spitalul a platit integral utilitatile pentru spatiul inchiriat si 20% din cheltuielile de productie ale companiei intre 1994 si 2005. continuă pe Adevărul

Sorin Oprescu a oferit gratuit un sediu companiei Hexi Pharma; Spitalul Universitar a platit o cincime din costurile de productie ale companiei intre 1994 si 2005

Sorin Oprescu a semnat in 1994 un contract prin care pune la dispozitie companiei Hexi Pharma, fara chirie, un spatiu de productie in incinta Spitalului Universitar, in perioada in care fostul edil-sef al Capitalei a fost director al institutiei, relateaza Romania Curata si Digi24. Spitalul a platit integral utilitatile pentru spatiul inchiriat si 20% din cheltuielile de productie ale companiei intre 1994 si 2005.

Statul roman a dat companiei Hexi Pharma bani europeni pentru o linie de productie a dezinfectantilor, desi stia ca acestia sunt diluati

Scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma continua. Noile date obtinute de jurnalistii Mirela Neag, Razvan Lutac si Catalin Tolontan arata ca aceasta companie a semnat peste 9. 000 de contracte cu.

Hexi Pharma a functionat 11 ani in Spitalul Universitar Bucuresti: Spatiul, primit gratuit de la Sorin Oprescu

Hexi Pharma, firma aflata in centru scandalului dezinfectantilor diluati furnizati spitalelor din Romania, a functionat ani de zile in Spitalul Universitar, cu un sediu primit gratuit de la spital.

Hexi Pharma a beneficiat de un contract avantajos cu Spitalul Universitar, sub conducerea lui Oprescu

Compania Hexi Pharma, suspectata ca a diluat substantele dezinfectante folosite in spitale, a functionat 11 ani in Spitalul Universitar. Mai mult, a primit un sediu gratuit de la Sorin Oprescu, care era managerul unitatii sanitare, la momentul respectiv, iar facturile la gaze, electricitate si apa curenta au fost achitate tot de spital.

Scandalul dezinfectantilor continua: Hexi Pharma a cumparat materii prime la preturi uriase de la un off-shore controlat chiar de patronul companiei. Firma a incheiat cu spitalele contracte de 26 milioane de euro (VIDEO)

Noi dezvaluiri ies la iveala in scandalul dezifectantilor diluati de la Hexi Pharma. Dan Condrea, patronul companiei, nu numai ca vindea spitalelor substante inutile, dar acestea erau si de cateva ori.

Ministrul Fondurilor Europene verifica Hexi Pharma. Corpul de Control ia la puricat proiectele europene ale companiei

Scandalul din mass media cu dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, aflati in spitalele din Romania, a degenerat. Astazi, Ministerul Sanatatii a publicat lista cu 50 de spitale din Romania.

Spitalele din Cluj care au avut contracte cu Hexi Pharma in perioada 2012-2015

Ancheta jurnalistica realizata de Catalin Tolontan a dezvaluit ca in spitalele din toata tara s-au cumparat substante dezinfectante diluate de la compania Hexi Pharma. Miscarea Civica Initiativa Romania a facut o lista cu toate spitalele din tara care au avut contracte cu Hexi Pharma in perioada 2012-2015.

Scandalul Hexi Pharma: Cadariu a cerut directiilor de sanatate publica sa verifice contractele incheiate de spitale cu producatorii de dezinfectanti

Patriciu Achimas Cadariu, ministrul Sanatatii, a cerut reprezentantilor Directiilor de Sanatate Publica din tara sa verifice prin compartimentele de audit contractele incheiate de spitale cu firma Hexi Pharma. Ministrul Sanatatii a cerut sprijinul.

DIICOT explica de ce nu a verificat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma: Din cauza lipsei elementelor obligatorii prevazute de Codul de procedura penala

Procurorii DIICOT nu au facut verificari in legatura cu o plangere depusa impotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, deoarece acea plangere nu indeplinea elementele obligatorii prevazute de Codul de procedura penala si astfel a fost restituita petitionarului, a declarat miercuri procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu. Prezent miercuri la sediul Parchetului General cu ocazia instalarii noului procuror general, Daniel Horodniceanu a fost intrebat de jurnalisti care au fost motivele pentru care procurorii DIICOT nu au investigat o plangere depusa impotriva patronului de la Hexi Pharma, firma implicata in scandalul dezinfectantilor diluati, potrivit Agerpres.

Dezinfectantii Hexi Pharma, diluati de zece ori si scumpiti de sapte ori

Noi dezvaluiri despre firma Hexi Pharma arata modul in care producatorul de dezinfectanti pentru spitale isi crestea artificial costurile pentru a umfla preturile finale ale produselor. Hexi Pharma a reationat la acuzele ca ar fi diluat de pana la zece ori dezinfectantii livrati spitalelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )