Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sotia lui Mircea Basescu: El este cinstit, nu ar face niciodata lucrurile care i se reproseaza acum (VIDEO)

B1 B1,
Sotia lui Mircea Basescu: El este cinstit, nu ar face niciodata lucrurile care i se reproseaza acum (VIDEO)

Doinita Basescu, sotia lui Mircea Basescu, e convinsa ca acesta este nevinovat. Ea sustine ca sotul sau e un om cinstit care n-ar face niciodata lucrurile care i se reproseaza acum. Sotia lui Mircea. continuă pe B1

Sotia lui Mircea Basescu: Am botezat-o pe nepoata lui Bercea, ca familia lui sa nu se simta marginalizata

Sotia lui Mircea Basescu spune ca au fost de acord sa o boteze pe nepoata lui Bercea pentru ca familia acestuia sa nu se simta marginalizata. Acum, propria ei familie o ignora: nici Traian Basescu, nici Maria .

CTP: Mircea Basescu este el insusi un interlop. Presedintele nu are de ce sa demisioneze

Fratele presedintelui Traian Basescu este el insusi un interlop, a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, joi, dupa ce Mircea Basescu a fost retinut in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Claudiu Palaz comenteaza retinerea lui Mircea Basescu:Este dovada ca justitia functioneaza in Romania si e meritul lui Traian Basescu

Claudiu-Iorga Palaz, actualul presedinte al Partidului Miscarea Populara Constanta si fostul prefect al judetului spune ca este meritul presedintelui ca justitia este independenta si ca functioneaza corect in Romania.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mircea.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia, contestata la Curtea de Apel Bucuresti

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva, ea fiind deja contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mandatul.

Mircea Basescu, cadetul familiei. Cum a scapat fratele presedintelui din incendiul de pe petrolierul Unirea

Mircea Basescu este fratele mic al presedintelui Romaniei Traian Basescu. S-a nascut la Murfatlar, la 27 noiembrie 1953, fiind cu 2 ani si 23 zile mai mic decat Traian, care isi serbeaza ziua de nastere la 4 noiembrie 1951.

Mircea Basescu: Presedintele nu are niciun fel de legatura cu relatia mea cu familia Anghel

Update 12:45 Mircea Basescu, a and steptat astazi la DNA pentru a fi audiat Mircea Basescu este a and steptat astazi la DNA Central, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, l-a acuzat de trafic de influen and ta, au declarat, pentru presa, surse judiciare.

Dragnea, despre dosarul in care e cercetat Mircea Basescu: Justitia functioneaza corect, nu e influentata de functii sau presa

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, raspunzand unei intrebari privind dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta, ca justitia functioneaza corect si ca nu se lasa influentata.

DNA Bucuresti ancheteaza acuzatiile de trafic de influenta in cazul Mircea Basescu

DNA Bucuresti ancheteaza acuzatiile de trafic de influenta. DNA a inceput cercetarile in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta. Denuntul facut de Florin Anghel se.

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )