Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sotia lui Sarkozy una din femeile care au trecut prin patul lui Trump

B1 B1,
Sotia lui Sarkozy una din femeile care au trecut prin patul lui Trump

Pe fostul presedintele francez Nicolas Sarkozy si Donald Trump ii uneste gusturile in materie de femei, maiexact o femeie. Este bine cunoscut ca actualul presedinte american este un mare. continuă pe B1

Sotia lui Sarkozy, una din femeile care au trecut prin patul lui Trump

Pe fostul presedintele francez Nicolas Sarkozy si Donald Trump ii uneste gusturile in materie de femei, maiexact o femeie. Este bine cunoscut ca actualul presedinte american este un mare.

Una din trei familii nu-si poate achita ratele la banca

Orice contract de creditare in valuta care se intinde uneori pe o perioada de 20 pana la 30 de ani are asociata o componenta de risc valutar, care poate lua turnuri impredictibile si nefaste asupra capacitatii de rambursare a debitorului.

JLL: Cererea de birouri si spatii industriale a depasit-o pe cea din intreg anul trecut

Activitatea de inchiriere pe piata de birouri, cea industriala si de logistica a consemnat cresteri semnificative fata de anul trecut, iar ceea ce este de remarcat este ponderea ridicata a cererii noi in totalul suprafetei tranzactionate, evidentiaza specialistii din cadrul companiei de consultanta JLL.

Plangere penala pentru parintii si copiii din Pitesti care au protestat impotriva baiatului cu ADHD

Elevii care au protestat in urma cu o luna impotriva colegului care suferea de ADHD au ajuns miercuri la Parchetul de pe langa judecatoria Pitesti, dupa ce un ONG a depus o plangere penala.

Radu Banciu, despre plangerea penala a rudelor victimelor din Colectiv care il incrimineaza si pe Raed Arafat: Este o enigma cum acest individ de joasa speta continua sa mai fie in fruntea unei institutii atat de importante (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre plangerea penala depusa la Parchetul General de rudele mai multor victime din Colectiv in care sunt.

A cumparat de la pet-shop un animal gata bolnav: Pisoiul perfect sanatos a murit dupa patru zile si o suferinta teribila. Veterinarii trag un semnal de alarma privind magazinele din mall care comercializeaza patrupede

In timp ce pet-shop-urile fac vanzari, clientii se plang ca dau bani multi sa trateze animalele bolnave, cumparate din astfel de locuri. Uneori, din pacate, micile patrupede nici nu mai pot fi sa.

24 dintre ranitii din accidentul care a avut loc pe autostrada A2 sunt internati, in continuare, in spitale

24 dintre persoanele ranite, sambata, in accidentul care a avut loc pe Autostrada A2 se afla, in continuare, in spitale, informeaza Ministerul Sanatatii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )