Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sotia unuia din candidatii pentru presedintia SUA: A decis sa se RETRAGA. Milioane de americani, socati de declaratie

Antena3 Antena3,
Sotia unuia din candidatii pentru presedintia SUA: A decis sa se RETRAGA. Milioane de americani, socati de declaratie

Alegerile din SUA pentru fotoliul de presedinte au intrat in linie dreapta, iar armele cu care lupta cei doi candidati se intetesc. Ann Romney, sotia candidatului republican in alegerile de la 6 noiembrie, a. continuă pe Antena3

Uniunea Social Liberala isi lanseaza miercuri candidatii pentru parlamentare

Uniunea Social Liberala isi lanseaza, miercuri, candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, intr-o manifestare de amploare, la care sunt asteptati aproximativ 80. 000 de oameni, ce se va desfasura pe cel mai mare stadion din Romania - Arena Nationala. Liderii USL - presedintele PSD, premierul Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si presedintele PC, Daniel Constantin, - candidati in alegerile din decembrie, vor prezida manifestarea.

USL isi lanseaza miercuri candidatii pentru alegerile parlamentare, pe Arena Nationala

Uniunea Social Liberala isi lanseaza, miercuri, candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, intr-o manifestare de amploare, la care organizatorii spun ca sunt asteptati aproximativ 80. 000 de oameni, ce se va desfasura pe cel mai mare stadion din Romania - Arena Nationala, anunta Agerpres. Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare va avea loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18:00 si 20:00. In total, peste 400 de candidati USL vor intra in batalia pentru fotoliile de deputati si senatori, in colegiile din intreaga tara. Vezi in articol cum va modifica mitingul USL traseele autobuzelor si troleibuzelor care circula in zona Arenei Nationale.

Bucataria, cel mai periculos loc din casa pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Bucataria este cel mai periculos loc din casa pentru un iPhone. Conform unui studiu recent, circa 21 % dintre utilizatorii popularului telefon Apple au reusit sa isi distruga mobilul in bucatarie, relateaza.

Nicolai: PNL il sustine pe Guy Verhofstadt pentru presedintia CE.

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai a declarat, miercuri, ca eurodeputatii PNL il sustin pentru a candida la presedintia Comisiei Europene pe liderul grupului ALDE, Guy Verhofstadt, insa decizia va fi luata in congresul ALDE de la Dublin, transmite Mediafax. Nicolai a fost intrebata daca la reuniunea ALDE de la Bucuresti s-a pus in discutie ideea unui candidat propriu pentru sefia Comisiei Europene. Cel mai bine pozitionat si are si sustinerea delegatiei noastre este Guy Verhofstadt, .

Eurodeputatii PNL il sustin pentru presedintia CE pe Guy Verhofstadt, liderul ALDE

Eurodeputatul liberal Norica Nicolai a spus astazi ca europarlamentarii PNL il sustin pe Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE, pentru a candida la presidintia Comisiei Europene, insa decizia va fi luata in congresul ALDE de la Dublin, conform surselor de presa.

Comandantul Spitalului Militar si seful Directiei Medicale, ELIBERATI din functii, pentru ...

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a dispus eliberarea din functie a comandantului Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila SUUMC), colonelul Aurelian-Emilian Ranetti, si a sefului Directiei Medicale din Ministerul Apararii Nationale Mapn), generalul de brigada Mihai-Marius Muresan, pentru deficiente manageriale, potrivit Hotnews. ro. Totodata, ministrul l-a imputernicit pe colonelul Rasvan Hristea in vederea asigurarii atributiilor si .

Culise: De ce s-a retras Kovesi din lupta pentru DNA.

Motivul real pentru care Codruta Kovesi a renuntat la candidatura pentru functia de sef al DNA ar fi faptul ca nu ar dori sa cautioneze cu prezenta ei simulacrul de transparenta si corectitudine a selectiei procurorului general si a sefului DNA, organizat de ministrul Justitiei. Initiat, fostul procuror general isi depusese candidatura pentru functia de sef al DNA. Razgandirea Codrutei Kovesi ar fi survenit insa in urma reprosurilor fostilor colegi cu care a colaborat bine la Parchetul .

Marii ABSENTI ai alegerilor. Cine a iesit din cursa pentru parlamentarele din decembrie.

Politicieni importanti, unii cu state vechi in Parlament, altii foarte cunoscuti publicului, vor ramane fara mandate dupa alegerile din decembrie. Unii au renuntat invocand decizii personale, altii au fost scosi de pe listele de candidati de conducerea formatiunilor din care fac parte. Multi aveau prea multe probleme penale pentru a mai fi frecventabili. Chiar si intr-o politica murdara cum e cea din Romania. Radu Berceanu - Liderul PDL este unul dintre cei mai longevivi parlamentari romani, .

Laura Codruta Kovesi iesit din cursa pentru sefia DNA

Fostul procuror general, Laura Codruta Kovesi, a renuntat la cursa pentru sefia DNA, preferand sa se ocupe de indatoririle de inalt reprezentant al Ministerului Justitiei pentru relatia cu Comisia Europeana, functie ocupata recent, reiese dintr-o comunicare oficiala a ministerului.

Laura Codruta Kovesi a iesit din cursa pentru sefia DNA

Fostul procuror general, Laura Codruta Kovesi, a renuntat la cursa pentru sefia DNA, preferand sa se ocupe de indatoririle de inalt reprezentant al Ministerului Justitiei pentru relatia cu Comisia Europeana, functie ocupata recent, reiese dintr-o comunicare oficiala a ministerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )