Libnet.ro
UNICEF

20:00

Spalare de bani si evaziune fiscala de 106 milioane euro, din afaceri cu fier vechi

Antena3 Antena3,
Spalare de bani si evaziune fiscala de 106 milioane euro, din afaceri cu fier vechi

Un numar de 24 perchezitii au loc, marti dimineata. Este vorba despre un prejudiciu de 106 milioane euro. Un numar de 15 oameni sunt cautati pentru evaziune fiscala si spalare de bani din afaceri cu fier v. continuă pe Antena3

Perchezitii in Timis si Iasi la persoane suspectate de evaziune fiscala de peste un milion euro

Procurorii DNA desfasoara, marti, 12 perchezitii in judetele Iasi si Timis, la persoane suspectate de evaziune fiscala de peste un milion de euro, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale.

Perchezitii in judetele Iasi si Timis la o grupare suspectata de o evaziune fiscala de peste un milion de euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Targu Mures efectueaza astazi, 18 februarie, mai multe perchezitii in judetele Iasi si Timis pentru destructurarea unei retele specializate in evaziune fiscala.

Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, evaziune si spalare de bani de peste 130 mil.euro

Politistii bucuresteni fac, marti dimineata, 24 de perchezitii in Bucuresti si judetul Giurgiu, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala prin tranzactii cu fier vechi, prin care au produs un prejudiciu total de peste 130 de.

Perchezitii DNA, in Iasi si Timis, intr-un caz de evaziune fiscala. ...

12 perchezitii au loc, marti, in judetele Iasi si Timis, la suspecti de evaziune fiscala. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Tirgu Mures efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, de catre o grupare de societati comerciale din judetul Iasi, a unor infractiuni de evaziune fiscala, cu un prejudiciu estimat de peste 1 milion euro, informeaza DNA. Activitatea infractionala ar fi fost desfasurata in perioada .

Lichiditate de peste 5,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 26 milioane lei mai mult de 5,8 milioane euro).

ALD Automotive, afaceri de 30 milioane euro in 2013

ALD Automotive a realizat o cifra de afaceri de aproape 30 milioane de euro in 2013 si are ca obiectiv pentru acest an cresterea flotei auto administrate cu 1. 000 de unitati, dupa ce anul trecut a ajuns la 7. 280 de autovehicule, a anuntat compania de leasing operational a grupului BRD.

Accace a inregistrat afaceri de peste 1,1 milioane euro in Romania

Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din regiune, a inregistrat in 2013 afaceri de peste 1,1 milioane de euro in Romania, in crestere cu 30% fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat de presa.

Buget de 30 milioane euro pentru Mioveni

S-a votat bugetul local al Mioveniului pentru anul 2014. 16 milioane de euro merg catre investitii. Este vorba, in mare parte, despre lucrari deja incepute.

Codrut Pascu, Roland Berger: Broadbandul fix poate aduce 8-9 miliarde de euro din PIB in 2018

Ponderea broadband in Produsul Intern Brut al Romaniei poate ajunge pana la 5-6% in 2018, ajungand in valoare absoluta pana la 8-9 miliarde de euro, dar doar in cazul in care se va micsora gradul de adoptie si utilizare fata de Uniunea Europeana,.

Business B1 la zi: Statul a atras 500 milioane lei din vanzarea de obligatiuni (VIDEO)

Ministerul Finantelor Publice a atras 500 milioane lei printr-o licitatie in care a vandut obligatiuni cu scadenta peste doi ani si pentru care a acceptat sa plateasca un randament mediu de 4,08% pe an,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )