Libnet.ro
UNICEF

19:30

Spania: Un roman a fost arestat dupa ce a incerca sa-si vanda copilul cu 5.000 de euro

Hotnews Hotnews,
 Spania: Un roman a fost arestat dupa ce a incerca sa-si vanda copilul cu 5.000 de euro

Politia spaniola a anuntat ca a arestat joi, in Valencia, un barbat de origine romana care incerca sa isi vanda fetita de o saptamana pentru 5. 000 de euro, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Un roman a fost arestat in Spania dupa ce a incercat sa-si vanda copilul cu 5.000 de euro

Un barbat de origine romana, care a incercat sa-si vanda fetita de o saptamana pentru 5. 000 de euro, a fost arestat, joi, in Valencia, de politia spaniola, scrie HotNews. Potrivit unui comunicat al.

Soferul baut si fara permis care a acidentat mortal o fata de 14 ani a fost arestat!

Soferul care a provocat un accident groaznic joi, 26 martie, pe DN1, la Ghimbav, a fost arestat dupa ce a fost externat din spital, unde a primit ingrijirile medicale.

VIDEO Radu Mazare a fost arestat preventiv

Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis joi judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce DNA a contestat decizia de cercetare in stare de libertate a acestuia.

Proprietarul firmei de brokeraj Quaestor a fost arestat

Csaba Tarsoly, proprietarul companiei de brokeraj Quaestor care si-a cerut, recent, falimentul), a fost arestat, joi, in dosarul in care este acuzat ca ar avea legaturi cu presupusa frauda in care este implicata firma, transmite MTI. Daca va deveni oficial, falimentul Quaestor va fi al treilea din sectorul brokerajului din ultimele cateva saptamani, conform Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )